Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trebuie sa muncesti din greu pentru a ajunge suficient de bogat ca sa nu mai fie necesar sa muncesti din greu

Trebuie sa muncesti din greu pentru a ajunge suficient de bogat ca sa nu mai fie necesar sa muncesti din greu
I-am urmarit si am invatat de la cei foarte bogati si am ajuns la concluzia ca in aproape fiecare caz si-au spart creierii pentru a ajunge acolo unde se afla. Deseori, au inceput de tineri. Au lucrat noptile. Au sacrificat multe. Nu si-au luat pauze lungi de masa, nu au pierdut timpul.  Nu  s-au  uitat  seara  la televizor. Au  muncit  de  le-au  sarit capacele. Ei stiu ca banii nu cresc in copaci. Daca si tu ai intentii serioase sa te imbogatesti, atunci si tu trebuie sa faci ca ei. Va trebui sa muncesti din greu pentru a ajunge suficient de bogat astfel incat sa nu mai fie nevoie sa muncesti din greu. Dar mai intai trebuie sa muncesti. Deci, cat de dedicat esti? Cat de serios esti? Aici este punctul unde se alege graul de neghina, barbatii de baieti, femeile de fete si castigatorii de ocupantii locului al doilea. Mai esti  aici? Bine. Inseamna ca  esti  chiar hotarat.  Daca  esti pregatit  sa muncesti ore multe si sa le dedici lucrurilor adecvate, ar trebui sa reusesti. Poate ca nu imediat. Poate ca nu cu prima idee. Dar muncind pe rupte ai putea sa ajungi acolo. Cum de stiu asta? Fiindca am facut-o.  Am inceput de jos, am muncit mult si din greu si am ales cu atentie unde sa-mi investesc eforturile. Iar acum sunt bogat. Este chiar simplu. La prima vedere, pare noroc. Dar asta fiindca eu am facut sa para  astfel. Deseori ma  intorc la munca  foarte tarziu  in noapte,  dupa  ce toti ceilalti s-au culcat – sau ma trezesc foarte devreme dimineata. Am sa-ti dezvalui  un secret al clubului bogatilor – trebuie sa muncesti asa cum nu ai mai facut-o pana acum. Munceste ca si cum nu se uita nimeni. Parca n-ai avea sef. Munceste ca si cum viata ta ar depinde de asta. Al doilea secret este ca trebuie sa-ti placa. Daca este o corvoada, atunci n-o vei face. Vreau sa subliniez aici un lucru foarte important. Aceasta regula NU inseamna ca daca muncesti din greu la orice vei deveni bogat. Persoana care face curat prin birouri, platita cu salariul minim, nu se va imbogati lucrand toate orele la curatat birouri si nici facand curatenie  atent  si cu ravna.  Totusi, oamenii s-ar putea  imbogati incepand propria lor firma de curatenie si muncind foarte greu pentru a o lansa, gasind noi clienti si avand grija ca angajatii sa fie foarte buni, fericiti si motivati. Ce vreau sa spun aici este ca chiar daca ai o excelenta idee de afaceri sau daca aveti ceva bani de investit in actiuni, veti maximiza rentabilitatea daca  lucrati cu adevarat  din greu la ideea dumneavoastra sau daca investiti banii cu grija si ii administrati cu atentie. Va trebui sa investesti efort inainte de a putea culege dividendele.  

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0