Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 caini mici cu personalitati puternice

10 caini mici cu personalitati puternice
Desi sunt mici de statura, acesti caini au personalitati puternice. Daca intentionezi sa-ti iei un caine de talie mica, iata care sunt rasele pe care ti le recomandam!


Care2.com prezinta cateva rase de caini de talie mica, dar cu personalitati puternice.
Ogarul italian (Italian Greyhound)
Inainte de a-l alege ca animal de companie, este bine sa stii ca ii place tare mult sa alerge. Ogarul italian este un caine atletic, foarte jucaus si are nevoie de atentie in fiecare zi. Este inteligent, dar poate fi timid in jurul strainilor.
Este ideal pentru familile cu copii mici si se intelege foarte bine cu pisicile sau cu alti caini mai mari.
Griffonul de Bruxelles
Cei din rasa Griffon iubesc oamenii si le place joaca. Daca il lasi singur in casa, asigura-te ca are si jucarii, altfel este posibil sa iti gasesti casa cu susul in jos. Este un caine care se ataseaza foarte repede de stapan.
Beagle
Toata lumea iubeste aceasta rasa. Cainii din rasa Beagle se plictisesc foarte usor si raspund rar la numele pus de stapan. Daca alegi un caine din aceasta rasa, fii pregatita sa te joci mult cu el.
Schnauzerul pitic
Cainele din rasa Schnauzer este inteligent si invata foarte repede comenzile. Datorita capacitatii sale de a invata foarte repede, acest caine este o alegere excelenta pentru cei care isi doresc un companion care sa le asculte comenzile. Este usor de dresat si poate participa la competitii canine.
Affenpinscher
Numit si "cainele maimuta" datorita aspectului sau, micutul Affenpinscher este foarte suspicios cu privire la ceea ce se intampla in jurul sau. Are nevoie de multa afectiune si prefera sa se joace mai mult in casa, decat afara.
Cavalier King Charles Spaniel
Cavalier King Charles Spaniel este o rasa ce inspira eleganta. Se ataseaza foarte repede de stapan si ii place sa fie laudat. Este foarte ascultator si invata repede comenzile stapanului.
Boston Terrier
Cainii din rasa Boston Terrier sunt vioi si cu siguranta ii vei indragi. Adora sa ii amuze pe cei din jur.
Pembroke Welsh Corgi
Cainele din rasa Pembroke Welsh Corgi adora sa fie in centrul atentiei si este extrem de vigilent. Este foarte afectuos cu toti membrii familiei.
Parson Russell Terrier
Cainele Parson Russell Terrier, cunoscut si ca Jack Russel, este foarte energic, putand castiga multe competitii canine. Adora sa alerge si din acest motiv nu este un caine potrivit pentru famiile care locuiesc la bloc.
Dachshund
Cainii din rasa Dachshund sunt incapatanati si posesivi cu jucariile si mancarea, dar in general sunt foarte sociabili si adora sa fie in preajma oamenilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.31 din 5 - 13 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rase de caini

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0