Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cei mai simpatici caini de talie mica

Cei mai simpatici caini de talie mica
Cainii mici sunt jucausi si draguti si au personalitati puternice. Daca intentionezi sa-ti iei un caine de talie mica, iata pentru ce rase de caini poti sa optezi...


1. Shih Tzu face parte din categoria raselor „toy” sau caini de jucarie. Este o rasa de caini de talie mica, cu blana matasoasa (blana necesita ingrijire periodica).
Caine shih tzu
Shih Tzu este un caine mic, cu nas scurt si ochi mari. Este robust, jucaus, preferat de famiile cu copii. Sunt foarte sociabili, siguri pe ei si alerti.
2. Yorkshire Terrier
Cainii din rasa Yorkshire Terrier sunt usor de educat, desi pot fi uneori neascultatori si incapatanati. Au blana lunga, neagra, cu nuante de cafeniu (blana necesita ingrijire constanta).
caine Yorkshire Terrier
3. Bichon Maltez
Este usor de recunoscut datorita blanitei sale albe si matasoase. Bichonul Maltez este cunoscut sub denumirea de "cainele de plus" deoarece este mic, jucaus si are blana alba si pufoasa.
caine Bichon Maltez
Se adapteaza foarte usor la viata de apartament, chiar daca este un caine activ si energic. Este un caine foarte jucaus, iar in ciuda dimensiunilor mici este foarte galagios, gasind mereu un motiv pentru a latra.
Are intre 2 si 3 kg, iar inaltimea medie variaza intre 20 si 25 de centimetri.
4. Pug (Mops)
Fata lor cu riduri, piciorusele scurte si personalitatea carismatica ii recomanda ca buni tovarasi. Blana este scurta si neteda si poate fi atat de culoare neagra, cat si cafenie sau argintie.
caine Pug (Mops)
Sunt plini de viata, afectuosi si neastamparati. Sunt foarte devotati si nu latra excesiv. Pug-ul este foarte prietenos cu membrii familiei si se intelege foarte bine si cu copii.
5. Chihuahua
Chihuahua, denumit si "cainele de buzunar", este unul dintre cei mai mici caini din lume. In ciuda dimensiunilor foarte mici ale rasei, chihuahua este un caine foarte protector si teritorial.  
caine Chihuahua
Chihuahua solicita multa atentie si afectiune din partea stapanului. Se ataseaza mai mult de un singur membru al familiei si nu este recomandat pentru familiile cu copii mici (poate deveni gelos).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.28 din 5 - 295 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rase de caini

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pug

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0