Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

12 alimente care nu ingrasa

de Sunt Fericita la 2018-11-21
12 alimente care nu ingrasa
Exista alimente care pot fi consumate in cantitati mari si tot nu te ingrasa. De exemplu, tulpinile de telina contin 95% apa, insemnand ca te detoxifiaza si ca te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Ba mai mult, o portie de vinete are doar 24 de calorii. O cana de popcorn fara zahar si unt contine doar 31 de calorii.


Pepene rosu si galben
Pepenele tine de foaie si ajuta la eliminarea fluidelor in exces din corp. O felie din aceste fructe contine 60-70 de calorii.
 
Portocale, grapefruit si mandarine
Citricele sunt excelente pentru slabit, deoarece sunt bogate in vitamina C, fibre si flavonoide. Asadar, ajuta la digestie, ofera o senzatie de satietate, imbunatatesc aspectul tenului si functionarea ficatului.
 
Coacaze, afine si capsuni
Coacazele sunt fructe diuretice, iar alaturi de afine sunt unele dintre cele mai mari surse de vitamina C. Capsunile sunt de asemenea bogate in nutrienti, sustin sanatatea inimii si imbunatatesc functia tractului digestiv.
 
Varza, broccoli si conopida
Este indicat sa incluzi cat mai mult din aceste alimente in dieta ta daca incerci sa scapi de kilogramele in plus. De exemplu, o portie de conopida contine doar 7 calorii.
 
Zucchini
Zucchini iti ofera energie, imbunatatesc tractul intestinal si regleaza balansul de electroliti din corp. Ba mai mult, o portie are doar 42 de calorii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0