Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 destinatii inedite pentru o vacanta activa

de Sunt Fericita la 2022-08-10
3 destinatii inedite pentru o vacanta activa
O vacanta activa, plina de adrenalina, in care sa descoperi peisaje inedite si sa ai parte de noi experiente, ar putea fi pe lista ta de dorinte in viitorul apropiat. Ca sa incepi sa o planifici din timp ai nevoie sa te decizi asupra destinatiei. Sa fie cu mare si cu sporturi pe apa, cu trasee de munte sau cu orase pe malul unui lac, pe care sa le iei la pas?


Daca nu vrei sa mergi in vacanta doar pentru plaja sau pentru relaxare, ci cauti activitati si experiente noi, am alcatuit pentru tine o lista cu cateva idei de destinatii inedite:

Kapadokya, Turcia
 
Sa explorezi orase subterane sau sa faci o plimbare cu balonul cu aer cald in zorii zilei, la rasarit, suna suficient de palpitant pentru tine? Daca raspunsul este da, atunci poti opta pentru o vacanta in Kapadokya. Considerata una dintre atractiile Turciei, zona este atat de populara pentru are peisaje unice, cu orase subterane si manastiri sapate in stanca. Asadar, nu poti rata muzeul in aer liber din Goreme si nici activitatea preferata a turistilor care ajuns in Cappadocia, zborul cu balonul cu aer cald, o experienta considerata unica. Baloanele se ridica de la sol dis-de-dimineata, astfel ca vei avea sansa sa privesti cel mai frumos rasarit si sa te bucuri de o panorama superba a intregii zone. 

Lacul Garda, Italia
 
Lacurile sunt o alternativa perfecta a marii, asta pentru ca ofera peisaje spectaculoase si sansa unor activitati inedite. Lacul Garda este cel mai mare ca suprafata din Italia si este situat in nordul peninsulei, intre Milano si Venetia. Intinderea de apa este inconjurata de numeroase localitati turistice, in care puteti alege sa va cazati, precum Sirmione, Peschiera del Garda sau Limone sul Garda. Cea din urma este ideala pentru cei care isi doresc o combinatie intre relaxare si aventura. Poti incepe ziua la o cafea servita intr-un peisaj spectaculos, avand in fata ochilor albastrul verzui al apei si muntii pe fundal. Mai apoi, o plimbare pe jos sau cu bicicleta pe cea mai lunga si spectaculoasa pista din Europa, construita intre lac si partea muntoasa. Peisajul este de-a dreptul inedit, mai ales in a doua parte a zilei, inainte de apusul soarelui. 
 
De asemenea, pe Lacul Garda puteti incerca o varietate de activitati, inclusiv scufundari sau plimbari cu barca, pe care o veti inchiria si de care va puteti bucura dupa o scurta instruire din partea personalului. 

Marrakech, Maroc
 
Marocul este destinatia ideala pentru cei care isi doresc sa descopere noi culturi si obiceiuri si sa admire arhitectura la fiecare pas. Pietele traditionale incarcate de condimente sau de podoabe colorate sunt una dintre atractiile oraselor marocane. In Marrakech, gradinile si monumentele sale arhitecturale te vor cuceri. Luat la pas, vei ajunge in zona veche a orasului, celebra Medina. Vei fi inconjurat de zidurile rosiatice ce-l inconjoara, zidul aflate sub patronaj UNESCO si care ii ofera un farmec aparte. Ce activitati poti face in Maroc? Daca esti pasionat de drumetii, poti strabate traseul prin Muntii Atlas pana in varful Jebel Toubkal, cel mai inalt din Africa de Nord. Marrakech se afla la aproximativ 150 de kilometri de coasta Oceanului Atlantic, iar daca ai suficiente zile la dispozitie trebuie sa faci un tur care sa includa plajele si o plimbare cu camila in desertul Sahara.
 
Daca pentru tine vacanta inseamna adrenalina, trasee turistice noi, sporturi pe apa sau orase luate la pas, pentru a vizita fiecare straduta, atunci te poti inspira din ideile de mai sus. Mai mult, poti imbina cu succes astfel de activitati cu cele de relaxare, precum un un mic dejun servit intr-un peisaj spectaculos. Exploreaza-ti intotdeauna micile placeri atunci cand pleci in concediu!
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacante

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0