Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Trasaturi de personalitate care te vor face un om puternic si fericit

de Sunt Fericita la 2019-02-21
5 Trasaturi de personalitate care te vor face un om puternic si fericit
Oamenii isi pun adesea o multime de intrebari despre cum ii percep cei din jurul lor. Oare cum trebuie sa se comporte pentru a fi placuti de ceilalti, iar cu aceasta preocupare uita sa fie cu adevarat fericiti pentru ei. Din fericire, specialistii au dezvaluit cateva trasaturi de personalitate, pe care daca le ai, atunci te poti numi cu adevarat o persoana fericita.


5 trasaturi puternice de personalitate
 

Multi oameni se intreaba ce trebuie sa faca pentru a fi cu adevarat fericiti. Fericiti cu ei insasi, in viata in general si fara sa se bazeze pe ajutorul celorlalti. Fericirea fiecaruia dintre noi nu ar trebui sa depinda de o persoana sau un obiect. Asadar, pentru a invata cum sa fii fericit cu adevarat, gandeste-te la urmatoarele trasaturi de personalitate. Daca le ai, insa ai uitat sa le mai pui in practica, atunci iti poti imbunatati starea de spirit.
 
Optimism, Pentru a avea o viata fericita, lipsita de frustrari trebuie sa fii optimist. Daca vrei sa fii fericit, trebuie sa iti iubesti viata si sa iei decizii favorabile pentru tine. Nu este intotdeauna usor sa tii piept provocarilor pe care  le ai, insa cu cat te lupti mai mult cu atat vei reusi sa gasesti fericirea!
 
Curaj.  Nu te lasa prada tentatiilor periculoase, nu iti pierde increderea in tine crezand ca e prea greu si nu o sa reusesti. Trebuie sa ai curaj sa risti si sa crezi in tine si asa vei ajunge la cele mai bune rezultate. Nu lasa frica sa puna stapanire pe gandurile tale si fii constient care sunt valorile tale cu advearat.
 
Acceptarea. Modul in care te simti ori situatia in care te afli depinde doar de tine. Accepta fiecare transformare a ta si incearca intotdeauna sa devii cea mai buna versiune a ta. Bucura-te de tot ceea ce esti si abia atunci iti vei da seama care sunt lucrurile cu adevarat importante care conteaza. Iubeste-ti punctele slabe si stai in fata problemelor pe care le ai, incercand sa gasesti cea mai buna cale de a le rezolva.
 
Limpezeste-ti mintea. Cu totii ne incarcam negativ din cauza situatiilor cu care intram in contact, insa inainte de a te lasa afectat, gandeste-te ce este cu adevarat important pentru tine.  Pentru a te ajuta singur sa iti dai seama, gandeste-te la urmatoarele intrebari: „Ce vreau cu adevarat de la viata mea, cum vreau sa imi traiesc viata, ce inseamna sa fiu fericit, care sunt visurile mele, ce trebuie sa fac pentru a le atinge, cum arata o zi perfecta pentru mine?”.
 
Determinare si dedicare. Traieste-ti viata dupa propriile reguli si nu te lasa impactat de rautatile pe care le auzi in jur. Nu conteaza care sunt lucrurile care te fac sa iti pierzi starea, ci contiua sa te gandesti care sunt dorintele tale. Viata nu poate fi perfecta, insa munca pe care o depui iti poate garanta o viata mai buna. 
Indiferent cat de grele sunt anumite perioade din viata ta, continua sa lupti si sa gasesti frumusetea vietii tale!


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0