Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce tip de ochelari sa porti in diferite situatii

de Sunt Fericita la 2019-05-15
Ce tip de ochelari sa porti in diferite situatii
Ochelarii reprezinta de multa vreme un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din garderoba. Indiferent ca ne referim la ochelari de soare sau de vedere, acestia reprezinta o marca a identitatii tale, care transmit un mesaj puternic in legatura cu personalitatea, stilul de viata dar si interesele celui sau celei care ii poarta.


Cei mai multi dintre noi detin mai multe perechi de ochelari, pe care aleg sa ii poarte in functie de imprejurare. Daca in schimb alegi sa folosesti o singura pereche de ochelari tot timpul, acest lucru va transmite de asemenea un mesaj cu privire la caracterul tau.

 

In continuare Lensa iti prezenta cateva aspecte de care este bine sa tii seama atunci cand alegi ochelarii pe care sa ii porti in anumite situatii sau la diferite evenimente.

 

Perechea de ochelari potrivita poate sa reflecte personalitatea ta intru totul sau poate sa ajute la crearea unei anumite imagini

 

In functie de imaginea pe care vrei sa ti-o creezi, pot sa alegi o pereche de ochelari atunci cand vrei sa te ajute sa subliniezi anumite trasaturi de personalitate. In cazul in care mergi pe un look sofisticat, sau dimpotriva, vrei sa ai un aer tineresc, perechea de ochelari potrivita te poate ajuta sa iti creezi aceasta imagine.

 

Ce spun despre tine ochelarii pe care ai ales sa ii porti

 

In alegerea perechii potrivite de ochelari este bine sa tii seama in primul rand de scopul in care ii folosesti si de activitatile pe le vei desfasura. Daca esti implicat in domeniul afacerilor, cu siguranta vei alege un model de ochelari diferit fata de un artist sau student. De cele mai multe ori, oamenii aleg ochelarii in functie de stilul lor de viata.

 

Mediul de afaceri dicteaza intr-o oarecare masura tipul de ochelari pe care ii vei alege. Pentru ca domeniul afacerilor este unul deosebit de competitiv, orice atu este important atunci cand vine vorba sa inspiri incredere si sa inchei noi parteneriate. Din aceasta cauza, specialistii recomanda sa alegem forme ale ramelor destul de conservatoare si culori pe masura. In domeniul afacerilor se pare ca cele mai indicate ar fi formele clasice (ovale, rectangulare sau de migdala).

 

In ceea ce priveste coloritul, se merge de obicei pe culori traditionale, ca auriu, argintiu, cenusiu sau negru. In cazul in care ne orientam catre ramele confectionate din plastic, este indicat sa nu alegem culori puternice sau forme atipice.

 

Pentru aceasta categorie de persoane este cel mai indicat sa se foloseasca ochelarii ale caror rame sunt confectionate din titan sau din otel inoxidabil. Pentru barbati, culorile cele mai indicate ar fi argintiu, cenusiu sau negru, usor de asortat la orice tinuta de business. In cazul femeilor, paleta de culori variaza de la tonuri de auriu, argintiu, aramiu, pana la cele inchise, cenusii sau chiar negru.

 

Ce alegi sa porti daca esti o persoana creativa sau in ton cu moda

 

Daca te incadrezi in categoria persoanelor cu creativitate accentuata sau care vor sa iasa din tipar, in mod sigur vei alege ochelari de forme moderne. In ceea ce priveste alegerea materialului din care sunt confectionate ramele, cea mai frecventa va fi reprezentata de plastic, ramele fiind in acest caz uneori supradimensionate si cu un design atipic.

 

Daca ai o personalitate de artist, vei putea gasi modele de ochelari cu rama metalica, care pot, prin design si forma sa se incadreze in categoria neconventionalului.

 

In cazul in care esti o persoana care cunoaste ultimele tendinte din moda, cu siguranta vei alege modele de ochelari care se afla la moda in momentul respectiv, supradimensionati sau cu un colorit care atrage atentia.

 

Ce tip de ochelari sa alegi daca esti o persoana matura

 

Faptul ca ai trecut de o anumita varsta nu inseamna ca nu iti mai pasa de felul in care arati si de modalitatea in care esti perceput de ceilalti. Ochelarii reprezinta acel accesoriu care poate adauga un plus de distinctie, indiferent de tinuta pe care alegi sa o porti. Desi este bine sa alegi accesorii potrivite varstei tale, nu te lasa influentat de gusturile celorlalti in materie. De cele mai multe ori, persoanele mature isi indreapta atentia catre un anumit tip de rama de ochelari. Cu siguranta trebuie sa eviti ochelarii de dimensiuni mari, care au tendinta sa iti acopere in intregime fata. Cel mai indicat ar fi sa te orientezi catre ochelari potriviti dimensiunii fetei tale si care pot aduce un plus de luminozitate trasaturilor.

 

Ce ochelari alegi daca te afli la varsta studentiei

 

In acest moment al vietii tale, cel mai probabil inca ti se contureaza personalitatea si preferintele in materie de stil. Avand in vedere ca te afli la varsta la care esti lipsit de anumite constrangeri sau conventii sociale, poti da frau liber imaginatiei si sa alegi o pereche de ochelari pe gustul tau, care sa iti reflecte personalitatea atat prin forma cat si prin culoarea ramelor.

 

In prezent exista o mare varietate de designuri dintre care poti alege. In functie de look-ul pe care doresti sa ti-l creezi, indiferent ca acesta este retro sau mai sobru, intelectual, alege perechea de ochelari care sa iti permita cu adevarat sa iti exprimi personalitatea.

 

Ce tipuri de ochelari ti se potrivesc daca esti proaspat parinte

 

Cu totii stim ce inseamna sa fii parinte de putin timp. Viata ta se schimba cu totul si din acest moment noul membru al familiei va ocupa primul loc in ordinea prioritatilor. Cu toate acestea, este bine sa te ingrijesti si de aspectul tau personal, pentru ca acest lucru iti influenteaza cu adevarat starea de spirit si te va ajuta sa te simti bine cu tine, atunci cand oboseala se face simtita.

 

De cele mai multe ori, persoanele care se afla in aceasta categorie opteaza pentru o pereche de ochelari destul de clasica, dar nu lipsita de stil, de forma ovala sau usor rectangulara, sau, in cazul femeilor, in forma de ochi de pisica. Pentru a adauga un plus de personalitate si stil, alege o pereche de ochelari care sa fie decorata cu bijuterii, dar care sa fie realizata cu gust sau personalizata prin logo-uri celebre. O alta modalitate de a scoate in evidenta tinuta prin intermediul ochelarilor este sa alegi rame de culori mai putin folosite cum ar fi culoarea prunei, rosu intens, verde proaspat sau chiar negru.

 

Cum sa alegi o pereche de ochelari potrivita pentru activitatile din weekend

 

Daca esti genul de persoana a carei viata personala pare sa se desfasoare numai in weekend, alegerea ta personala in privinta ochelarilor pe care ii porti va fi complet diferita.

Daca faci parte din genul sportiv si tinuta ta reflecta acest lucru, este bine sa adaptezi tipul de ochelari acestei trasaturi de personalitate. Un look sportiv poate fi obtinut prin folosirea ramelor de ochelari in culori destul de puternice, uneori tipatoare, a unor designuri deosebite sau a unor combinatii inedite de plastic si metal.

 

Atunci cand alegi ochelarii este bine sa tii cont de activitatile pe care le vei desfasura. De exemplu, daca vei practica sporturi acvatice, cel mai indicat ar fi sa folosesti ochelari de soare cu lentile polarizate. Daca in schimb desfasori activitati sportive de impact, este bine sa iei in calcul alegerea unor lentile din policarbonat, care au avantajul de a fi mult mai rezistente.

Indiferent de alegerea pe care o faci, ai grija ca acest accesoriu sa iti reflecte in primul rand personalitatea si sa se potriveasca fizionomiei tale. Acorda-ti timp sa studiezi oferta si investeste in accesorii care sa iti completeze si sa iti puna in valoare tinuta dar si personalitatea.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lensa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016