Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tratamente naturiste pentru depresie si starile emotionale proaste

de Lavinia Rorich la 2017-05-30
Tratamente naturiste pentru depresie si starile emotionale proaste
Sanatatea poate fi afectata de starile afective si mai ales de depresie; acestea influenteaza modul de functionare a organismului, scad puterea sistemului imunitar de a lupta cu infectiile si de a ajuta organismul sa se recupereze dupa o boala sau un accident, reduc procesul de regenerare a celulelor. Medicii sunt de parere ca alegerea alimentelor poate ajuta la imbunatatirea starilor emotionale. Alege alimente care ajuta la functionarea ficatului, legume si fructe proaspete si bea ceaiuri pentru depresie.


O alimentatie sanatoasa, hranitoare, preparata cu grija si mancata cu cap poate avea rol de medicament. Fitoterapia sta ca exemplu in acest sens. La fel, vitaminele si mineralele din fructe ne pot ajuta sa trecem mai usor si mai rapid peste perioadele intunecate din viata. 

Alimente pentru combaterea stresului

Nu ceda tentatiei si evita orice tip de junk food. Alege alimente bogate in omega 3 si antioxidanti, mananca multe fructe proaspete si legume nepreparate termic. Alimentele bogate in fier si vitamia B, cum sunt avocado, cerealele integrale si soia, ajuta organismul sa isi reincarce bateriile dupa o perioada stresanta.

Iata cele mai eficiente ceaiuri pentru stres si oboseala>>

Alimente pentru ameliorarea depresiei

Medicina orientala leaga depresia de o dereglare a functionarii ficatului. Nu ai nimic de pierdut daca mananci alimente care ajuta la functionarea ficatului. Prin urmare, mananca ceapa, usturoi, legume crucifere (varza, conopida, brocoli), bea ceai de papadie si condimenteaza-ti mancarea cu turmeric. Alege si alimente bogate in acizi grasi omega 3, pentru ca acestea stimuleaza producerea naturala a substantelor antideresive in creier.

Sunatoarea, cel mai bun ceai pentru depresie

Fa-ti ceaiuri naturale si evita-le pe cele cu coloranti. Cel mai bun ceai pentru depresie este ceaiul de sunatoare. Este recomandat sa bei cate 1-2 cesti de ceai de sunatoare pe zi, timp de cel putin 6 luni - poate parea mult, o vesnicie chiar, dar rezultatele se observa dupa numai 4 saptamani.

Iata 5 tipuri de dureri asociate cu starile emotionale>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.07 din 5 - 114 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sunatoare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre depresie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie sanatoasa

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0