Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 trucuri vestimentare pentru a arata mai tanara

de Ana-Maria Tudor la 2014-08-27
5 trucuri vestimentare pentru a arata mai tanara
Moda nu tine cont de varsta, de aspectul fizic sau de cati bani avem in portofel. Cine spune ca nu putem fi fashion lady si la varsta a III-a?


Sa fii la moda nu inseamna in niciun caz sa porti fuste scurte, decolteuri adanci, culori stridente si accesorii iesite din comun. Sa fii la moda inseamna sa porti o tinuta formata din piese vestimentare si accesorii asortate cu bun gust.

In pragul varstei de 40 de ani, majoritatea femeilor deja acorda mai mult timp activitatilor casnice, chiar si orelor de munca, si tot mai putin timp ingrijirii personale. Daca vreti sa aratati chic si la o varsta inaintata, avem cateva trucuri vestimentare pentru a arata mai tanara:

- blugii evazati - in special pentru doamnele inalte, reprezinta un articol vestimentar perfect. Atentie! Incercati sa ii combinati cu o camasa mulata si o geanta stil postas. Blugii evazati distrag atentia de la partea superioara a piciorului si dau senzatia de subtiere, alungind silueta cu cativa centimetri. Evitati cu orice pret blugii largi, in incercarea de a va ascunde formele!

- camasile elegante - cu cat maeterialul vestimentar pe care il purtati in partea de sus a corpului este mai deosebit, cu atat mai mult, cu atat mai mult aveti sanse sa iesiti in evidenta ca o doamna rafinata. Daca le mai si combinati cu un colier si o pereche de cercei potrivite, deja ati dat lovitura! Alegeti intotdeauna pantofii cu toc, fie si de doar 5 cm.

- fusta midi - chiar daca ai niste picioare minunate, dupa varsta de 40 de ani, este indicat sa alegi fuste pana la genunchi si nu mai sus, daca nu vrei sa arati vulgar. Fusta midi inseamna feminitate, eleganta, frumusete si stil.

- accesoriile - bijuteriile pe care le purta spun foarte multe lucruri despre personalitatea noastra. Nu iti pune la maini si la gat intreaga caseta de bijuterii, pentru ca vei arata ca un pom de craciun. Alege un lantisor finut, subtire, fie de aur, fie de argint, alaturi de o bratara si o pereche de cercei, pentru tinutele casual sau un colier lat, la baza gatului si o bratara de efect pentru situatiile elegante. Alegeti o geanta cat mai simpla, pe care sa o purtati pe umar.

- machiajul - este esential, insa nu profitati de el! Daca aveti impresia ca dupa o anumita varsta, doar cosmeticele va mai pot pune in valoare, gresiti! Cu cat folositi mai multe farduri, cu atat mai mult veti arata ca un clovn.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.69 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi femei

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0