Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 greseli pe care le fac femeile cand sunt nervoase

de Ana-Maria Tudor la 2015-03-19
5 greseli pe care le fac femeile cand sunt nervoase
Ati analizat vreodata toate lucrurile pe care le faceti atunci cand treceti printr-un moment nefast? Indiferent daca este vorba despre o neintelegere in cuplu, un conflict la serviciu, probleme de sanatate sau o situatie delicata in familie, intotdeauna reactionam, insa de cele mai multe ori ajungem la rezultate pe care nu ni le dorim.


Poate ar fi mai bine sa urmarim un film emotionant, la care sa plangem doua ore pe canapea, cu o cutie de inghetata sau un pahar de vin in brate, dar asta ar fi o varianta prea simpla. De durere, sau de nervi, si pentru ca actionam impulsiv, recurgem de cele mai multe ori la adevarate catastrofe atunci cand suferim!

Iata 5 greseli pe care le fac femeile cand sunt nervoase

Isi schimba look-ul:
Chiar daca ai de gand doar sa iti tai putin varfurile, odata ce ajungi la salon atunci cand treci printr-un moment prost s-ar putea sa iei o decizie pe care o vei regreta mult timp! De la o tunsoare de tip bob, pana la breton intr-o parte sau o vopsea la care in general nu indraznesti nici sa visezi, orice decizie luata la nervi s-ar putea sa te coste scump!

Fac cumparaturi. Cate perechi de pantofi, de cercei sau cate genti ti-ai cumparat in ultimul an, dupa ce te-a enervat cineva la serviciu, te-ai certat cu partenerul sau cu parintii sau pur si simplu cand ai avut o dispozie proasta? Atata timp cat asta te-a inveselit, nu este nimic gresit pana aici. Greseala o descoperi abia cand ajungi acasa si realizezi ca nu aveai de fapt nevoie de nimic din ce ai cumparat.

Folosesc telefonul. Asta este cu adevarat o greseala, iar lucrurile spuse la nervi s-ar putea sa te transforme intr-o necunoscuta pentru interlocutorul tau. In plus, daca la inceput mai aveai o sansa pentru a indrepta lucrurile dintre voi, dupa cateva cuvinte spus intr-un moment tensionat s-ar putea sa strici tot ce a fost frumos.

Intarzie. Atunci cand esti nervoasa parca toate planetele se aliniaza impotriva ta si nimic nu mai iese bine, nu-i asa? Exact atunci nu gasesti bluza cu care vrei neaparat sa te imbraci si tot atunci nu iti iese nici machiajul bine. Ce vina ai tu?

Mananca mult. Nu e vorba doar de ciocolata sau de inghetata. In momentele noastre proaste avem de gand sa comandam tot meniul daca suntem la restaurant, norocul nostru ca suntem adevarate lady in societate si o sa ne aratam delicatetea si eleganta de fata cu persoanele straine. Daca mancam acasa e si mai rau, s-ar putea sa punem toata mancarea din oala in farfurie!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi femei

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0