Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Castigatorii competiei Cangurul Lingvist limba engleza au fost premiati

de Sunt Fericita la 2016-10-24
Castigatorii competiei Cangurul Lingvist limba engleza au fost premiati
Cambridge English Language Assessment i-a premiat pe cei mai buni dintre finalistii concursului de limba engleza Cangurul, editia 2016, intr-o ceremonie speciala care a avut loc ieri, la resedinta ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti. Elevii au primit mult doritele distinctii chiar din mainile ambasadorului Marii Britanii, Excelenta Sa Paul Brummell.


Elevii romani au demonstrat o motivatie puternica in invatarea limbii engleze de la varste fragede si au aratat de-a lungul timpului ca pot atinge performante ridicate la examenele de limba engleza. Pentru al doilea an consecutiv, cei 40 de finalisti ai competitiei Cangurul lingvist au avut sansa de a da gratuit un examen Cambridge English adecvat nivelului lor de pregatire (Preliminary for Schools, Key for Schools, Cambrige English First sau Cambridge English: Advanced). Toti au devenit mandri posesori ai unul certificat Cambridge English, aproape toti obtinandu-l cu calificativul maxim.

”Rezultatele excelente ale copiilor care au participat la competitia Cangurul lingvist de limba engleza demonstreaza cat de mare este motivatia elevilor si profesorilor lor de a ajunge la un nivel de cunoastere a limbii engleze din ce in ce mai mare”, a declarat Nick Beer, Director regional al Cambridge English Language Assessment pentru Europa de Sud-Est.

Competitia Cangurul lingvist limba engleza este un proiect unic, care testeaza cunostintele de limba si civilizatie, precum si talentul, intuitia si creativitatea elevilor din clasele III-XII. In prima runda si in semifinale, competitorii au trecut prin probele de citire (reading) si ascultare (listening) pe baza unor teste realizate special de Cambridge English. Intrebarile din teste au fost concepute de specialisti cu lunga experienta, pe baza cercetarilor specifice acestor tipuri de examene.

”Competitia Cangurul lingvist a fost foarte importanta pentru mine. Au participat atat de multi candidati buni, cu abilitati excelente, iar obiectivul meu a fost sa dau tot ce pot. Sa primesc aceasta distinctie in aceasta seara a fost o onoare si o bucurie extraordinara, a fost varful muncii mele de pana acum”, a declarat Radu Minea, unul dintre elevii premiati.

Cu colaborarea Cangurul Romania si European Examination Centre, precum si cu sprijinul Sigma si IDEA, competitia a avut s-a desfasurat in trei runde, avand in total 40 de finalisti la cele patru categorii: Joey, Wallaby, Grey Cangurul si Red Cangurul. Castigatorii care au avut cele mai bune rezultate la fiecare categorie au avut oportunitatea de a participa la excursii de studiu in Grecia sau Cehia, in vreme ce restul finalistilor au luat parte la Tabara Cangurul International din Romania.

Ce este Cambridge English?

Cambridge English Language Assessment este parte a Universitatii Cambridge. Dezvoltam si oferim cea mai importanta gama de atestate pentru cursanti si profesori din intreaga lume. Peste 5 milioane de candidati din peste 130 de tari participa la examenele Cambridge English in fiecare an. Peste 20.000 de universitati, angajatori, administratii guvernamentale si alte organizatii se bazeaza pe examenele si atestatele Cambridge English ca dovada a cunostintelor de limba engleza. Examenele Cambridge English sunt sustinute de munca celei mai mari echipe de cercetatori in evaluare lingvistica detinute de un organism de certificare a abilitatilor de limba engleza.

Cambridge English Language Assessment este o organizatie non-profit.

Contact:
Rapid PR
Romania: Livia Ciobotea, lc@rapidpr.gr, 0764.776.432; 0723.626.196
Greece: Vivi Asimakopoulou, va@rapidpr.gr, 0030 210 6517523, 0030 697 698 2796

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0