Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce articole sunt esentiale pentru bagajul de vacanta?

de Sunt Fericita la 2022-07-14
Ce articole sunt esentiale pentru bagajul de vacanta?
Dupa o perioada atat de incarcata si productiva, abia asteptam sa putem afirma cu totii: “-Ce bine e in vacanta!”. Ceea ce ar mai putea fi dificil ca domnisoara sau femeie, e sa-ti alegi cu atentie piesele care intra in bagaj, mai ales ca nu e deloc practic sa umbli cu zeci de trollere si sacose dupa tine, cu atat mai mult daca alegi sa pleci cu avionul unde fiecare kilogram in plus poate fi costisitor.


Intr-o vacanta de doua, cinci sau chiar 14 zile, nu ai nevoie de tot sifonierul ca sa te simti bine. Accentul cade pe atmosfera, iar bagajul ar trebui sa fie cat mai versatil, minimalist si cu accent pe confort, chiar si cu extra spatiu liber pentru situatia in care alegi sa-ti achizitionezi de la destinatie o serie de piese unicate sau niste suveniruri amintire.
Descopera in doar cateva minute cateva sfaturi pretioase despre care sunt cele mai potrivite piese pentru a le adauga in bagajul de vacanta.

Topuri de dama
 
Cat e ziua de lunga, un top dama te poate face sa te simti senzational atat atunci cand vizitezi diferite obiective turistice, dar si atunci cand mergi la un festival, la masa sau la shopping. Cert e ca ai nevoie de piese cat mai comode, iar alaturi de niste pantaloni casual si/sau o fusta, tinuta ta poate fi mai mult decat adecvata pentru ceea ce ai de facut intr-o anumita zi, ba chiar pe tot parcursul sejurului.
Un numar aproximativ de 3 topuri si bluze va fi suficient, in care poti include un tricou, un top scurt si/sau romantic, respectiv o camasa din materiale placute. Daca-ti doresti insa cateva articole noi, unicate, special alese pentru vacanta, dar fara a cheltui prea mult, cumpara topuri de dama elegante si moderne de la JojoFashion.

Pantaloni si fuste dama
 
Fustele vaporoase, scurte sau midi, sunt o alegere minunata cand vrei sa te simti feminina alaturi de un top elegant pe masura. Desigur, poti alege inclusiv minim o fusta de piele, pe care o poti purta atat casual cu un tricou sau o camasa, cat si la o petrecere sau un festival, alaturi de un crop top deosebit, din piele, cu sclipici etc.
Iar in ceea ce priveste alegerea pantalonilor, o pereche de blugi simpli, o pereche de pantaloni oversized tip cargo si respectiv niste colanti casual, vor fi exact ce ai nevoie pentru diferite situatii si momente ale zilei.

Rochite dama
 
Feminitatea este cel mai usor de surprins prin intermediul unor rochite dama. Asa ca, cel putin una ar trebui sa se regaseasca in bagajul tau de calatorie. Daca alegi sa pleci intr-o perioada calduroasa, asigura-te ca modelul de rochie e confectionat din materiale placute, sustenabile, cum e inul, bumbacul sau voalul. Totodata, iti sugeram sa alegi rochiile deschise la culoare ce vor evita sa te supraincalzesti la orele de varf ale zilei.

Incaltaminte dama
 
Iar pe langa haine, vei avea nevoie si de incaltaminte, din care poti alege o pereche pe care s-o porti pe drum si alte doua, pentru momentul cand vei ajunge la destinatie. In bagaj este recomandat sa se gaseasca o pereche de pantofi cu toc sau platforma, pentru serile petrecute in oras sau la restaurant, alaturi de o pereche de sandale sau adidasi.

Accesorii
 
Cat despre accesorii, chiar daca esti extrem de pasionata, alege modele cat mai fine, versatile, care nu cantaresc mult si nu ocupa extraordinar de mult spatiu.
 
Nu uita ca indiferent de stilul personal, de piesele de care ai nevoie sau buget, la JojoFashion gasesti imbracaminte de dama de care ai nevoie, cu livrare rapida direct la usa casei tale, astfel incat bagajul tau sa fie gata la timp pentru vacanta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre topuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fashion

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0