Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te epilezi sigur si rapid acasa

de SuntFericita.ro la 2024-06-18
Cum sa te epilezi sigur si rapid acasa
Suntem aici sa venim in ajutorul tau cu trucuri despre cum sa faci epilarea acasa mai usoara si mai placuta, atat pentru a scapa de drumurile la salon, cat si pentru a putea trece prin acest proces in confortul casei tale.


Am ajuns in acel moment al anului in care lasam hainele groase undeva la capatul dulapului si tot mai mult isi fac aparitia fustele, pantalonii scurti si topurile de vara.
Insa, totodata, trebuie sa acordam o si mai mare atentie igienei personale si epilarii. Poate pe timp de iarna ne-am obisnuit mai comode, sa spunem asa, si am folosit mai mult lama de ras. Iar noi stim prea bine ca aceasta nu are rezultate pe termen lung, iar, cu soarele de afara, cine are timp sa stea tot o data la doua zile sa isi rada parul nedorit de pe corp cu lama?
Asa ca salvarea in confortul casei tale vine de la ceara depilatoare profesionala, care iti va lua de pe cap grija parului nedorit pentru o perioada lunga de timp.


Se poate ca primele dati in care te epilezi acasa cu ceara sa nu iasa totul perfect, deoarece si in acest proces - ca in oricare altul - ai nevoie de dexteritate. Insa, ce putem sa te asiguram este ca, odata ce incepi sa te epilezi cu ceara, nu vei mai trece niciodata inapoi la lama de ras. Procesul devine tot mai usor in timp, iar rezultatele te vor surprinde tot mai tare de fiecare data.
Suntem aici sa venim in ajutorul tau cu trucuri despre cum sa faci epilarea acasa mai usoara si mai placuta, atat pentru a scapa de drumurile la salon, cat si pentru a putea trece prin acest proces in confortul casei tale.

Pasi pentru o epilare cu ceara de succes, acasa

Daca vei respecta acesti pasi, iti garantam ca vei avea succes cu epilarea acasa si vei incepe chiar sa fii un ambasador al ei printre prietene si cunostinte.
  1.  Alege ceara potrivita. Atunci cand vine vorba de a alege ceara potrivita credem ca cel mai bine este sa testezi mai multe variante si apoi sa o alegi pe cea mai convenabila pentru tine. Pe piata exista ceara calda, rece sau pe baza de zahar. In functie de cea care iti place cum se comporta de-a lungul procesului si mai apoi rezultatele sale, alege-o pe cea care iti place si foloseste-o pentru o perioada lunga de timp.
  2.  Curata zona pe care urmeaza sa o epilezi cu ajutorul apei si al sapunului si apoi asigura-te ca este complet uscata. Pentru a avea cele mai bune rezultate, uleiul de pe piele si orice alte depuneri trebuie sa dispara inainte sa incepi procesul.
  3.  In cazul in care folosesti ceara calda, incepe prin a o incalzi. Fa acest lucru urmand instructiunile de pe ambalaj si avand grija sa nu o incalzesti atat de tare incat sa se lase cu arsuri. Testeaza daca temperatura este sau nu una buna pentru pielea ta aplicand ceara mai intai pe o bucata mica de piele si, daca totul este in ordine, poti sa continui cu restul. Nu uita ca temperatura trebuie ajustata si in functie de zona corpului pe care urmeaza sa o epilezi, deoarece unele sunt mai sensibile decat celelalte.
  4.  Aplica ceara in directia cresterii firelor de par folosind o spatula sau orice instrument vine cu aceasta sau gasesti ca iti este indemanatic. Acest lucru va ajuta ceara sa fie cat mai aderenta si, de asemenea, durerea de la extragere nu va fi la fel de mare ca in alte situatii.
  5.  Odata ce ai aplicat ceara pe piele, aplica o banda de depilare peste ea si asigura-te ca este bine lipita.
  6.  Trage banda in sensul opus cresterii firului de par cu o miscare rapida. Pentru cele mai bune si mai lipsite de durere rezultate, recomandam sa faci asta dintr-un sigur gest.
  7.  Aplica presiune pe locul proaspat epilat pentru a calma pielea si a reduce disconfortul. Poti sa faci asta chiar si cu un obiect rece.
  8.  Repeta acest proces pana toata suprafata este epilata.
  9.  Hidrateaza pielea cu ajutorul unui gel, a unei creme sau cu orice metoda preferata ai avea. Astfel, vei calma pielea si o vei ajuta sa arate frumos si sa fie mai sanatoasa.
Epilarea acasa nu trebuie sa fie ceva ce sa iti dea batai de cap, ci mai degraba sa te ajute. Asa ca indrazneste sa iti usurezi viata si iti vei multumi pentru o perioada lunga de timp!

Credite foto: unsplash.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre igiena personala

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016