Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce obiceiuri sa ai daca nu vrei sa te mai trezesti cu cearcane

de Camelia Diaconu la 2018-05-18
Ce obiceiuri sa ai daca nu vrei sa te mai trezesti cu cearcane
Oricat de mult am vrea sa ascundem faptul ca nu ne-am odihnit suficient, incercand cu ajutorul produselor cosmetice sa ne estompam semnele, cearcanele inestetice, de multe ori, ne dau de gol. Stim renumita vorba, care se aplica in orice circumstante, mai bine previi decat sa tratezi, asa ca este valabila si aici, in cazul cearcanelor . Iata ce are trebui sa faci pentru a preveni aparitia cearcanelor, dar si pentru a le ascunde fara machiaj.


Produsele cosmetice precum corectorul sau fondul de ten, de multe ori ne ajuta sa iesim  cu bine din orice situatie. Ne ascund petele de la nivelul tenului, ne acopera semnele lasate in urma punctelor negre si, de asemenea, ne ascung pungile inestetice de sub ochi. Pentru ca, uneori, din lipsa de timp dimineata, nu putem acoperi urmele pe care oboseala le-a lasat la nivelul tenului, s-au descoperit solutii care te pot ajuta. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci in rutina zilnica de ingrijire si urmatoarele obiceiuri:
 
Fa putina miscare in fiecare dimineata. N-ai crede, dar miscarea este benefica si impotriva cearcanelor.  Chiar daca esti pe graba, fa repede cateva sarituri pe loc, genuflexiuni ori flotari, toate acestea cu scopul de a-ti mari pulsul. Aceste miscari au rolul de a-ti imbunatati circulatia sangvina, punandu-ti sangele in miscare si ajutandu-te sa ai mai multa energie. De asemenea, la scurt timp dupa ce ai facut aceste exercitii, vei observa ca pungile inestetice de sub ochi se vor reduce. 
 
Aplica-ti comprese cu ceai. Cand te trezesti, atunci cand iti prepari micul dejun si cafeaua, obisnuieste-te sa iti prepari si un ceai care are in compozitie cofeina, de exemplu, ceai verde. Fierbe doua pliculete de ceai, stoarce-le si lasa-le putin la congelator. In scurt timp acestea vor ingheta, dupa care le poti pune sub ochi. Lasa-le pentru cateva minute si te vei bucura de rezultate vizibile imediat. Compresele au rolul de a reduce cearcanele negre, intense, dar si pungile de sub ochi cu care te trezesti dupa o noapte in care nu te-ai odihnit suficient.
 
Foloseste o crema cu cofeina. Incearca sa folosesti o crema care are in compozitie cofeina pentru a te revitaliza inca de la prima ora a dimineatii. Rolul cofeinei este de a ingusta vasele de sange si de a diminua decolorarea pielii, inclusiv pungile care se formeaza sub ochi. Poti pastra crema de ochi si la frigider, pentru a te asigura ca nu isi pierde atat de repede proprietatile. 
 
Fa-ti o masca cu ou. Daca ai putin mai mult timp la dispozitie, atunci fa-ti o masca in urma careia vei vedea rezultate rapide. Foloseste albus de ou pe care il aplici in doua sau trei straturi sub ochi si lasa-l sa se usuce. Rolul albusului este acela de a strange pielea din jurul ochilor si de a te ajuta sa scapi de cearcane. 
 
Asigura-te ca dormi cat mai confortabil. Calitatea somnului este un aspect foarte important pentru un chip sanatos si luminos. Astfel, daca nu vrei ca a doua zi dimineata sa te trezesti cu cearcane, atunci pe langa perna obisnuita cu care dormi, mai ia-ti inca o perna sub cap. Iti vei reduce cantitatea de fluide care se acumuleaza in mod normal sub ochi deoarece vei tine capul cu mult mai sus decat in mod obisnuit. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.8 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0