- 250 de grame de faina;
- 100 de grame de nuci sau migdale macinate;
- 200 de grame de unt;
- 2 galbenusuri;
- 3 plicuri de zahar vanilat;
- 80 de grame de zahar tos;
- 150 de grame de zahar pudra;
- 1 praf de sare;
Ce trebuie sa faci:
Pune intr-un castron incapator untul taiat cubulete, nucile sau migdalele macinate, faina amestecata cu sare, zaharul tos si vanilat. Adauga si cele doua galbenusuri.
Framanta compozitia pana obtii un aluat moale pe care il intinzi pe masa dupa ce ai presarat faina.
Taie bucati din aluat in forma de cilindri subtiri si modeleaza-i in forma de cornulete pe care le vei aseza intr-o tava acoperita de hartie de copt cu putin spatiu intre ele. Baga-le la cuptorul incins la 150 de grade si ai grija sa le lasi sa se raceasca inainte sa le tavalesti prin zaharul vanilat.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!