Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum gandesc barbatii

Cum gandesc barbatii
O carte de succes despre relatii are un titlu care a devenit celebra: 'barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus'. In timp ce pentru femei e mai importanta comunicarea in sine, pentru barbati conteaza mai mult informatiile transmise. Iata asadar cateva lucruri pe care sotul sau iubitul tau le gandeste si ar vrea sa le stii si tu, numai ca nu indrazneste sa ti le spuna...


Miracolul unui "Multumesc"
Mai nou, femeile si barbatii isi impart treburile casnice, asa ca, daca tu faci mancare si te astepti ca el sa iti multumeasca pentru asta, poate ar trebui sa ii spui si tu un "multumesc" sincer, cand da cu aspiratorul in casa, iti face cumparaturile sau sterge praful.

Prefera sa dea sfaturi concrete, decat sa ofere empatie
Poti povesti si o ora, cu lacrimi si tot tacamul... iubitul te va bate usor pe umar si, in incercarea de a te opri, iti va da un sfat practic de rezolvare a problemei. Cel mai probabil, tonul lui te va deranja, pentru ca nu iti plange de mila, dar nu trebuie sa pui la inima. Barbatii sunt fiinte practice, iar sfatul lor, oricat de "rece" ar fi formulat, nu trebuie sa isi sune a critica.

Le plac termenele fixe
Daca vrei sa te ajute, spune-i direct cu ce anume si cand. Nu te baza pe intuitia lui sau pe vreun simt paranormal care sa ii spuna ce mai trebuie facut prin casa.

Vor discutii sincere si directe
Cand te vede bosumflata si trantind lucrurile de colo-colo, isi da seama ca te deranjeaza ceva si te va intreba direct: "Ce ai? Ce s-a intamplat?" Raspunde-i la fel de direct, altfel vei vedea ca iti ia de bun raspunsul evaziv "Nu am nimic" pe care i l-ai dat si te va lasa in pace... cand tu de fapt nu vrei asta. Si categoric nu le place sa isi dea cu parerea despre rochii sau machiaje.

Vor mai mult sex decat femeile
Studiile au aratat ca barbatii nu vor mai mult sex decat femeile, ci abordeaza aceasta problema altfel. Daca femeile au nevoie de o buna conumicare sau un preludiu lung, barbatii sunt exact invers. Spune-i ce iti doresti fara rezerve, altfel va intelege refuzul tau ca pe o problema grava a sa ori pentru cuplu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.2 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0