Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Teatrul Nottara reporneste activitatea culturala

de Sunt Fericita la 2020-06-29
Teatrul Nottara reporneste activitatea culturala
Vesti bune pentru cei interesati de arta, chiar si atunci cand panemia inca nu ne-a parasit. Teatrul Nottara reporneste activitatea si a gasit solutii prin care sa pastreze regulile cu privire la prevenirea raspandirii SARS-CoV-2, coronavirusul care cauzeaza boala Covid-19.


"Thailanda", "Praf de stele", "Despre olteni cu dragoste", "Repetitia vietii mele", "Oglinda neagra", "Citadela" si "Aici nu-i de joaca" se vor juca in aceasta vara in mai multe spatii special amenajate pentru a primi publicul in conditii de siguranta: Teatrul de Vara din Herastrau, Curtea de Onoare a Muzeului National de Arta al Romaniei, Terasa Teatrului Tandarica, curtea TVR, in cadrul proiectului Teatru in TVR, potrivit institutiei teatrale. 
 
Spectacolul "Citadela", o productie a Doctor's Studio, va deschide, pe 2 iulie, stagiunea estivala a Teatrului Nottara si se va juca pe Terasa de la Teatrul Tandarica. Urmatoarele reprezentatii sunt programate pe 9, 16 si 23 iulie. Instalatia audio-vizuala "Citadela" are ca punct de pornire monodrama "Grounded" de George Brant si este interpretata de Isabela Neamtu si regizata de Ligia Ciornei. "Citadela" extinde povestea razboiului tehnologic din "Grounded" si documenteaza conflictele purtate pe calea aerului, intorcandu-se in trecut pentru a omagia curajul primelor femei pilot din Romania. 
 
Programul verii va continua cu spectacolul "Thailandade Dimitris Kechaidis si Eleni Chaviara", regia Alexandru Jitea, o comedie spumoasa cu trei femei in pragul unei crize de nervi, care discuta despre iubire si, mai ales, despre barbatii din viata lor si se pregatesc sa porneasca intr-o calatorie in Thailanda, pentru a se elibera si a-si deschide un nou drum in viata.
 
"Oglinda neagra", cu Cristina Juncu, Crenguta Hariton, Mihaela Subtirica, Vlad Balan, Rares Andrici, este un spectacol-concert care ii va purta pe spectatori prin lumea lui Caragiale.
 
Spectacolul "Praf de stele" de Norm Foster, in regia lui Lucian Sabados, va propune reintalnirea cu o poveste tulburatoare, o comedie romantica delicioasa, in care un barbat si trei femei discuta despre sex, dragoste, viata si moarte, cu mult umor si... cateva lacrimi.
 
"Despre olteni, cu dragoste" dupa Marin Sorescu, scenariul si regia Constantin Fugasin, spune povestile pe care le-au trait personajele din satul natal al lui Sorescu. 
 
"Repetitia vietii mele" de Claudiu Sfirschi-Laudat, regia Alexandru Jitea, va prilejui intalnirea emotionanta cu o mare actrita: Anda Caropol. Prinsa printre amintiri si visand nostalgica la gloria de altadata, Nina urca pe scena pentru a-si repeta monologul neterminat. Dar autorii moderni nu mai produc texte pe masura celor clasice, ei doar experimenteaza, spre disperarea actritei ce-si asteapta iesirea - inca nescrisa - din scena. Inconjurata de oamenii din teatru, care i-au fost alaturi o viata intreaga, Nina isi rosteste monologul, il construieste, adauga piesa cu piesa, pasind pe scena si prin propria viata ca pe marginea unei prapastii.
 
Spectacolul "Aici nu-i de joaca" de Catrinel Dumitrescu, cu Victoria Cocias, propune o intalnire cu doua dintre cele mai iubite actrite ale Teatrului Nottara. 
 
Toate evenimentele se vor desfasura in conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea masurilor de protectie impotriva COVID-19.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre teatru

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0