Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa faci cele mai reusite selfie-uri

de Sunt Fericita la 2021-09-29
Cum sa faci cele mai reusite selfie-uri
Felul in care trebuie sa faci o poza este o adevarata arta. Daca vrei sa iesi bine intr-o poza, atunci trebuie intotdeauna sa fii atent la cateva puncte importante. Oare cum imi sta parul, oare ma face sa par grasa poza asta, sunt hainele potrivite, acestea, dar si multe alte intrebari apar in mintea noastra atunci cand ne decidem sa facem un selfie. Insa, aceasta problema este ca si rezolvata, daca urmezi micile sfaturi pe care ti le recomandam!


Inainte de orice poza esti ingrijorata si iti pui o multime de intrebari pentru a te asigura ca a iesit totul bine. Insa, daca te asiguri ca stii cateva mici detalii, atunci cu siguranta nu vei mai intampina aceasta situatie si toate pozele vor iesi de minune!
 
Zambeste. Un zambet larg intotdeauna te face sa arati mai frumoasa. Expresia faciala pe care o adopti intr-o fotografie poate spune multe despre personalitatea ta, asa ca alege sa zambesti si arata lumii intregi ca esti fericita. Daca te-ai analizat si ti-ai descoperit un anumit zambet care te face sa arati si mai bine in poze, atunci incearca-l in fiecare fotografie.
 
Alege lumina potrivita. Niciun alt detaliu nu este mai important decat lumina potrivita. Incearca sa cauti lumina naturala care te face sa arati bine in poze, nu umbre sau zone intunecate deoarece iti vor imbatrani tenul ori iti vor accentua cearcanele pe care nu vrei sa le arati. Gaseste o lumina care sa se potriveasca cu chipul, una luminoasa si de efect. 
 
Alege-ti vestimentatia potrivita. Hainele potrivite vor fi un plus si te vor ajuta sa arati si mai bine in poze. Piesele vestimentare deschise la culoare, iti vor lumina fata si te vor ajuta sa arati cu mult mai fresh. Daca vrei sa pari mai slaba, atunci poarta haine inchise la culoare, iar daca vrei sa pari mai inalta, nu uita de dungile verticale. In niciun caz nu alege dungi orizontale pentru ca iti vor mari soldurile, chiar daca in realitate nu este asa. 
 
Aplica machiajul potrivit. Lumina corespunzatoare scoate in evidenta si machiajul, tocmai din acest motiv, asigura-te ca ai ales machiajul potrivit, care sa iti evidentieze trasaturile fetei. De asemenea, trebuie sa stii ca aparatul foto are puterea de a dimininua din machiaj, tocmai din acest motiv, daca vrei sa fie vizibil, atunci asigura-te ca porti un make-ul mai accentuat. 
 
Pozitioneaza corect aparatul de fotografiat. Pozitia in care tii telefonul sau camera foto este un alt criteriu pe care trebuie sa il cunosti. Asigura-te ca intotdeauna tii aparatul foto la nivelul ochiilor, nu mai sus sau mai jos.
 
Incearca sa ai o atitudine pozitiva. Gandestete la lucruri frumoase, ce te face fericita, amintiri care ti-au ramas dragi, toate aceste lucruri doar pentru a avea o gandire pozitiva si pentru a emana fericire. Atunci cand esti fericit, se vede instant pe chipul tau, fara sa fii nevoita sa faci prea mai eforturi. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0