Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa il faci sa se indragosteasca de tine in 7 pasi simpli!

de Sunt Fericita la 2015-04-24
Cum sa il faci sa se indragosteasca de tine in 7 pasi simpli!
Stim ca il placi. E si normal. E baiat bun, e politicos, e respectuos, e inteligent si nici nu arata rau deloc. Dar ce te faci cand pare ca nu este indragostit de tine? Cum il faci sa se indragosteasca de tine?


Iata cativa pasi simpli si esentiali, am spune noi:

1. Zambeste cat mai des. Dar nu fara motiv! Zambeste cat mai des pentru ca esti fericita, optimista si vrei o viata plina de bucurie.

2. Arata-i veleitatile tale. Poate ca esti o violonista exceptionala, caz in care ar trebui sa il inviti la un concert de-al tau. Poate ca esti o scriitoare buna, caz in care ar trebui sa ii arati cu ce te ocupi. Arata-i zona in care te pricepi cel mai bine, cu abilitatile si competentele care te fac sa stralucesti.

3. Nu ii raspunde la mesaje imediat. Nu trebuie sa fii mereu la dispozitia lui si este chiar indicat sa ii arati ca exista momente cand esti ocupata.

4. Nu ii spune povestea vietii tale din prima. Lasa-l sa nu stie tot. O carte deja citita nu mai prezinta niciun interes.

5. Arata-i cat de mult conteaza pentru tine sa poti sa fii tu insati, cu ce faci tu in mod normal, cu profesia ta, cu hobby-urile tale. Nu iti schimba viata pentru el. Pastreaza ce conteaza pentru tine. Nu lasa sa iti scape evenimente la care ai dori sa participi. Nu renunta la sportul de sambata dimineata din cauza lui. Nu te gandi ca se va supara. Dimpotriva. Va intelege ca ai o viata a ta si ca esti o femeie independenta, puternica, capabila sa iti mentii mersul vietii plin de fericire, indiferent ca este sau nu cu tine.

6. Nu ii arata ca esti disperata, oricat de tare ai fi :)) Stim toate ce inseamna sa iti fie dor de el, sa vrei sa te vezi cu el intr-o anumita zi, sa mergeti in vacanta impreuna. Dar daca nu se poate, intelege si mergi mai departe. Nu te agata cu toata disperarea de el.

7. Da-i libertate, oricat de greu ar fi. Nu te agata de el si nu ii cere sa isi schimbe viata pentru tine. Daca va simti nevoia, o va face el singur. Aceasta este singura schimbare sanatoasa. Se va indragosti de tine si mai mult daca ii dai libertate.

Iata mai sus 7 pasi interesanti prin care sa il faci sa te adore si mai mult decat o face deja. Evident, nu functioneaza daca intre voi doi nu exista deja chimie. Daca exista potential, cei 7 pasi de mai sus te vor ajuta si mai mult.

Succes!

sursa foto: StockPhoto.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.7 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0