Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum se aplica corect eyeliner-ul! Pana acum ai facut-o gresit!

de Viorica Ghinea la 2020-03-26
Cum se aplica corect eyeliner-ul! Pana acum ai facut-o gresit!
Inca mai aplici eyeliner-ul asa cum ai invatat in liceu? Ei bine, cu siguranta modul in care il folosesti nu este cel corect. Specialistii ne corecteaza si ne spun care este metoda prin care ar trebui sa aplicam tusul de ochi. Iata care sunt pasii de care trebuie sa tii cont atunci cand te machiezi!


Afla cum se aplica corect eyelinerul!


Atunci cand se machiaza, multe femei au tendinta sa aplice o linie groasa cu eyeliner-ul, crezand ca isi scot in evidenta ochii, insa acest obicei este gresit. Daca te numeri printre ele, nu vei face altceva decat sa iti ruinezi look-ul, conform profesionistilor in domeniul make-up.

Alte reprezentante ale sexului frumos obisnuiesc sa aplice tus si sub genele de jos, creand astfel impresia ca au ochii mai mici, ceea ce este o greseala. Inca o eroare des intalnita in timpul sesiunii de machiaj o reprezinta aplicarea liniei de tus dintr-o singura miscare. Poate ca ai impresia ca aceasta poate fi doar miscarea unui profesionist in arta machiajului, insa afla ca este inca o eroare beauty. Linia nu va iesi perfect dintr-o singura aplicare, mai ales daca pielea nu este perfect intinsa.

Tinand cont de toate aceste metode gresite, cum se aplica, de fapt, eyelinerul corect? Incepe aplicarea acestui produs din coltul intern al ochiului si continua linia respectiva pana la jumatatea pleoapei. Dupa aceea, introdu din nou pensula in tubul tusului si traseaza linia din coltul extern al ochiului, adica de la coada acestuia, unind cele doua linii la mijloc.

Aceasta metoda functioneaza atat pentru tusul cu pensula, cat si pentru cel de tip carioca. Important este sa aplici cele doua linii fara sa te opresti din loc in loc, fiindca exista riscul sa creezi puncte din loc din loc.

Cauta mai multe modele de machiaj cu eyelinerul pe internet si observa care dintre acestea te avantajeaza cel mai mult. Tine cont si de forma ochilor tai atunci cand te machiezi, dar si de marimea lor.

Cum se aplica corect eyelinerul nu va mai reprezenta un mister beauty de acum incolo pentru tine. Respecta pasii descrisi mai sus si look-ul tau va fi unul fara cusur.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0