Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 trucuri de machiaj care te fac sa arati cu 10 ani mai tanara

5 trucuri de machiaj care te fac sa arati cu 10 ani mai tanara
Machiajul poate face minuni. Daca din adolescenta pana inspre 25 de ani putem folosi aproape orice produs fara frica, inspre 27-30 de ani, lucrurile se mai schimba putin. De multe ori machiajul pe care il foloseam nu mai are aceleasi efecte, ba chiar ne imbatraneste. La 27-30 de ani, mai putin inseamna mai mult, in ceea ce priveste machiajul. Iata 5 trucuri de machiaj care te poate face sa arati chiar si cu 10 ani mai tanara.


Exista trucuri si tehnici de machiaj care au efecte magice: te intineresc si iti dau un aspect proaspat, ca dupa un lifting de calitate. Simpla inlocuire a fardurilor inchise la culoare cu unele mai deschise si a produselor pe baza de pudra cu unele cremoase pot face mare diferenta cand vine vorba de machiaj.
Trucuri de machiaj care te fac sa arati cu 10 ani mai tanara: RENUNTA LA FARDURILE PERLATE. Cand incepi sa observi linii de expresie sau riduri mai adanci in jurul ochilor, ar fi bine sa incepi sa renunti usor la fardurile de ochi perlate; in loc sa mascheze, acestea scor si mai mult in evidenta ridurile. Alege farduri de ochi mate, care sa camifleze liniile de expresie. Pentru a lumina zona arcadei, aplica fard de culoarea sampaniei sau intr-o nuanta de piersica, acestea fiind culori foarte potrivite si flatante pentru orice tip de machiaj. Ochii vor parea mai plini, intineriti. Pentru ochii umflati, mai ales pentru a masca pleoapele umflate, alege un fard taupe, adica intr-o nuanta de gri-maroniu, pentru a crea adancime si o umbra naturala.
Trucuri de machiaj care te fac sa arati cu 10 ani mai tanara: FII GLOSSY. Buzele se subtiaza si se usuca odata cu trecerea anilor. Nu mai poti folosi creion de contur inchis la culoare si nici rujuri in culori mate, pentru ca acestea atrag atentia asupra liniilor fine de pe buze. Opteaza in schimb pentru un gloss de buze, chiar daca acesta trebuie aplicat mai des. Gloss-ul face buzele sa para mai pline, mai mari. Pentru un look mai sofisticat, aplica rujul tau preferat si apoi un strat sanatos de gloss. Pentru un look natural, fresh, proaspat, aplica numai gloss-ul de buze.
Trucuri de machiaj care te fac sa arati cu 10 ani mai tanara: ECHILIBREAZA CULORILE MACHIAJULUI. De multe ori, mai mult, nu inseamna mai bine. Dupa 27-30 de ani nu mai poti purta farduri puternic colorate si ruj rosu intens. Desigur, ai nevoie de culoare, dar trebuie sa gasesti un echilibru in toate. De exemplu, daca folosesti roz sau rosu in obraji si pe buze, alege un machiaj in tonuri neutre sau nude pentru ochi. Daca optezi pentru un machiaj dramatic al ochilor, atunci alege o nuanta foarte cuminte de roz sau piersica pentru buze si obraji. Nu alege tonuri nude pentru buze sau obraji, pentru ca vei arata poarte palida.
Trucuri de machiaj care te fac sa arati cu 10 ani mai tanara: ALEGE NUANTE MAI DESCHISE PENTRU FONDUL DE TEN SI ANTICEARCAN. Cu toate produsele cosmetice disponibile pe piata, este foarte tentant sa incerci sa ascunzi orice pata de pe ten ori cearcane. Machiajul foarte incarcat se aduna in riduri si liniile de expresie, adancindu-le. Nu uita sa tratezi pielea cu o cremaa hidratanta inainte de a aplica fondul de ten. Machiajul ideal este cel care iti lasa pielea translucida, si pentru a obtine cel mai usor machiar nu e nevoie de trucuri speciale: in loc sa intinzi fondul de ten cu degetele, foloseste un buretel sau o perie. Aplica apoi, in puncte, un anticearcan sau concealer pentru pete, in zona de sub ochi, in jurul nasului si pe zonele cu probleme. Pentru anticearcan, evita produsele cu tenta galbuie, pentru ca iti vor face pielea sa para gri.
Trucuri de machiaj care te fac sa arati cu 10 ani mai tanara: OCHI SI SPRANCENE PERFECTE. Stii cum arata ochi tai atunci cand te trezesti? Sunt cumva umflati, ingusti si cu colturile lasate? Desi am vrea sa oprim timpul, primele semne ale imbratranirii se vad din ce in ce mai devreme. Daca e vorba de un produs cosmetic la care poti renunta linistita, atunci acela este fondul de ten aplicat in zona ochilor si chiar fardul de ochi. Alege in schimb un creion sau tus de ochi de buna calitate - niciunul nu necesita mari retusuri de-a lungul zilei si este de efect. Dermatograful sau tusul iti vor face ochii mai mari si mai deschisi, atragand atentia de la finele linii de expresie. Alege nuante de maro sau maro-inchis, in locul clasicului negru, care face aspreste privirea. Ai grija sa aplici tusul sau crema corect, astfel incat sa coloreze si spatiile dintre gene. O alta parte a fetei care nu trebuie uitata este zona sprancenelor. Desi se poarta sprancenele extrem de conturate, dupa 27-30 de ani este bine sa stai departe de acest tip de look. Ai grija sa ai mereu sprancenele pensate corect si le poti contura cu un creion, pentru a le da mai mult volum, insa fara sa exagerezi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.55 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 27

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 30

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ani

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre machiaj

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0