Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Curatenie de primavara ... in sifonier! La ce haine trebuie sa renunti daca esti o persoana scunda

de Ana-Maria Tudor la 2015-03-05
Curatenie de primavara ... in sifonier! La ce haine trebuie sa renunti daca esti o persoana scunda
Primavara este momentul in care facem curatenie generala si in garderoba, nu doar in casa si cand incepem detoxifierea si in sifonier, nu doar in bucatarie.


Lasand glumele deoparte, asta inseamna ca e obligatoriu sa renuntam la hainele care nu ne mai vin bine, oricat de mult le indragim. La ce foloseste daca purtam o rochie senzationala, pe care fie am dat o gramada de bani, fie are valoare sentimentala, este un cadou de la cineva drag, daca atunci cand o purtam aratam ca si cum am merge la circ?

Daca nu ai ajuns inca la silueta perfecta dupa o iarna lunga, in care ti-ai facut toate capriciile culinare, renunta in aceasta primavara la urmatoarele articole vestimentare:

Fusta bufanta: cu atat mai mult daca esti o persoana scunda, daca ai cateva kilograme pe care vrei sa le ascunzi, pune deoparte fustele plisate, oricat ai fi de innebunita dupa ele. Trebuie sa realizezi ca fustele bufante te fac sa arati chiar mai voluminoasa decat esti in realitate.
Blugii stramti/skinny jeans: nu sunt pentru tine daca ai cu cel putin cinci kilograme mai mult decat ti-ai dori, chiar daca poti sa ii gasesti chiar si pana la marimea XXL. Acestia iti vor scoate in evidenta picioarele groase si soldurile late, iar asta probabil nu este tocmai ceea ce iti doresti. Inlocuieste-i cu o pereche de blugi evazati.
Pantalonii/fustele cu imprimeu: imprimeurile si carourile in general creeaza efectul de ingustare si de latire. Opteaza pentru modelele cu dungi verticale, care dau impresia de alungire.
Incaltamintea cu bareta: daca esti o persoana plinuta si mica de inaltime, arunca pentru totdeauna incaltamintea cu bareta, care are rolul de a taia linia piciorului si te fac sa pari mai scunda decat esti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0