Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Detoxifierea de vara - 6 diete celebre folosite de vedete

de Sunt Fericita la 2022-05-12
Detoxifierea de vara - 6 diete celebre folosite de vedete
Vara trebuie sa inceapa cu o detoxifiere a organismului. De ce sunt dietele de detoxifiere atat de populare? Pentru ca, in plus fata de beneficiile pentru sanatate si pierderea in greutate, sunt de asemenea promovate de vedete.



Spre exemplu, Gwyneth Paltrow promoveaza Programul Clean, Beyonce spune ca a slabit 5 kilograme cu Master Cleanse si se zvoneste ca Bill Clinton a ales dieta cu supa de varza pentru a pierde in greutate inainte de nunta fiicei sale. Mai exact, ce implica aceste diete celebre?
 
Iata lista cu cele mai celebre diete:
 
1. Master Cleanse
 
Probabil cea mai cunoscuta, aceasta dieta de 10 zile implica consumul de sase pana la 12 pahare de zi cu zi a limonadei suc din sirop de artar/lamaie/apa/limonada cu ardei iute si sa nu uitam de laxativele zilnice.
 
Cine a urmat-o? Demi Moore, Ashton Kutcher, Beyoncé
 
2. Dieta de detoxifiere in 48 de ore a lui David Kirsch
 
Plecand de la motto-ul "Daca mestecati, trisati!" Aceasta dieta de doua zile implica subzistenta numai cu multe pahare dintr-o bautura facuta din ingrediente, cum ar fi Acai Berry, armurariu, vitamina B-12, extract de afine si altele. Dieta promite ca va curata intestinul. 
 
Cine a urmat-o? Anne Hathaway, Heidi Klum, Liv Tyler
 
3. Dieta de detoxifiere Candida
 
Conceputa pentru a trata un exces de fungii si bacterii din organism, exista doua diete la alergere: una simpla, de la 7 la 14 zile in care veti manca numai legume crude sau fierte, plus o bautura de detoxifiere si alta pentru ficat.
 
A doua optiune este dieta de curatare a colonului, un plan de la trei la sapte zile in care beti doar bauturi de detoxifiere, ciorbe de legume si, optional, incorporeaza irigatii de colon.
 
4. Programul „Clean”
 
Acest program de detoxifiere de trei saptamani include shake-uri aromate de doua ori pe zi si suplimente aprobate de program, dar este permisa o masa de pranz dintr-o lista de produse alimentare (cred mango, orez brun, si linte.) pre-aprobate. Sunt incurajate si obiceiuri de detoxifiere, cum ar fi meditatie si masaj.
 
Cine a urmat-o? Gwyneth Paltrow, Mariska Hargitay, Demi Moore
 
5. Dieta de detoxifiere de 48 de ore a doctorului Oz 
 
Dieta dr. Oz se concentreaza pe curatarea rinichilor, colonului si ficatului printr-un plan de combinare a sucuriilor si a meselor sanatoase, cum ar fi quinoa cu prune uscate si piureuri de fructe. Medicul va permite, de asemenea, sa alegeti legume crude pentru a finaliza programul. Sugestii suplimentare pentru a imbunatati eficienta
dietei includ consumul de ceai de papadie si bai de sare Epsom.
 
6. Detoxifierea colonului
 
Detoxifierea colonului in mare se poate realiza prin doua cai, fie prin suplimente, ceaiuri si laxative, care imping toate toxinele din colon, sau printr-o irigare de colon care presupune pomparea apei prin rect de catre un terapeut si apoi eliminarea apei cu tot cu toxine.
 
Cine a urmat-o? Britney Spears, Oprah, Kim Kardashian
 
Va uram o vara plina de soare!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0