Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta Raw Vegan - 5 aspecte importante de retinut

de Sunt Fericita la 2022-03-25
Dieta Raw Vegan - 5 aspecte importante de retinut
Dieta Raw Vegan este din ce in ce mai populara. Tot mai multi oameni aleg sa traiasca sanatos si varianta Raw Vegan este tot mai prezenta ca mod de viata. Cititi mai jos cateva considerente extrem de importante despre Dieta Raw Vegan.


 
Cele 5 aspecte importante de retinut:
 
1. Proteina animala favorizeaza aparitia cancerului. In urma studiilor facute pe animale cercetatorii au descoperit ca proteina animala cauzeaza cresterea sau scaderea celulelor canceroase, intr-un mod proportional.
 
Aceasta idee a fost demonstrata in urma unui experiment independent, realizat in India, pe animale din laborator. Unui grup de sobolani i s-a administrat aflatoxina (substanta responsabila de aparitia cancerului). Ulterior, acestia au fost hraniti cu alimente ce contineau in proportie de 20% proteina animala. Acest procentaj este apropiat de cel al oamenilor din vest, ce aveau aceeasi dieta.
 
Alt grup de sobolani a fost hranit cu produse ce contineau aceeasi substanta – aflatoxina, insa cu un procentaj de doar 5% de proteina animala.
 
In mod incredibil, sobolanii care apartineau primului grup s-au imbolnavit cu totii de cancer de ficat, iar cei care au consumat mai putina proteina animala nu au fost loviti de aceasta boala, cu toate ca si ei consumasera in aceeasi proportie substanta cancerigena.
 
Iar cum nimic nu e intamplator, in aceeasi perioada soacra dr. Campbell a murit din cauza cancerului de colon. Acest fapt l-a determinat pe autor, acest minunat nutritionist, sa isi dedice viata intelegerii acestei boli nemiloase si dureroase.
 
Din fericire pentru restul umanitatii nutritionistul a realizat numeroase experimente prin care a demonstrat faptul ca se poate mentine cancerul sub control prin… alimentatie. Mai concret printr-o dieta avand la baza alimente de origine vegetala.
 
Studiul a inclus 367 de variabile, 65 judete din China, 6500 de adulti (care au completat chestionare, au facut teste de sange etc.). "Cand am terminat, am avut mai mult de 8.000 de corelatii statistice semnificative intre stilul de viata, dieta si aparitia bolii." Cu alte cuvinte, nu exista niciun semn de indoiala in ceea ce priveste concluziile obtinute. "
 
2. Solutia este una cat se poate de simpla si naturala: mancati plante pentru sanatate. "Oamenii care au mancat cele mai multe alimente pe baza de proteina animala au avut parte de cele mai multe boli cronice. In schimb, oamenii care au avut o dieta vegetariana erau cei mai sanatosi. "
 
3. Carbohidrati nu sunt inamicul. Carbohidrati rafinati si super procesati sunt daunatori sanatatii. Alimentele de origine vegetala sunt pline de carbohidrati sanatosi. Cercetarile arata ca dietele Atkins, cum ar fi South Beach pot provoca de fapt, efecte secundare periculoase. In timp ce aceste diete pot duce la pierderea in greutate pe termen scurt, pe termen lung este sacrificata sanatatea.
 
4. Plantele sunt extraordinare. Pot trata si preveni cancerul, bolile de inima, diabetul zaharat, obezitatea, bolile autoimune, de oase, de rinichi, boli ale creierului si multe altele.
 
5. Plantele o fac cel mai bine. "Alimentele de origine animala nu ofera practic nutrienti care sa nu fie oferiti de plante intr-un mod mult mai sanatos." Proteine (DA, proteine!), fibre, vitamine, minerale, spuneti-le cum doriti, plantele le contin pe toate. 
 
Scurt rezumat al beneficiilor pe care le aduce Dieta Raw Vegan spuse chiar de cei care o o folosesc
 
- Durerile de stomac, senzatia de balonare au disparut ca prin minune dupa nici 3 luni de dieta. 
 
- Pot manca “intr-o veselie” ceapa si usturoi (care imi plac foarte mult, insa care imi faceau mai mult rau decat bine pe vremea cand nu eram adepta raw vegan). 
 
- Punand si muschii in actiune, celulita (cea care face viata grea femeilor) a disparut ca prin minune.  Parul si pielea stralucesc de sanatate. 
 
- Pierderea evidenta in greutate (motivul pentru care ne ingrasam atunci cand consumam mancare procesata, gatita, este retinerea unei cantitati sporite de apa in incercarea de a neutraliza toxinele acumulate in urma consumului de astfel de alimente.
 
Atunci cand mancam organic si crud toxinele in cauza nu exista si prin urmare corpul nostru nu mai retine apa, ci o elimina. De asemenea, alimentele raw sunt mult mai usor de digerat si de asimilat, dispare suprasolicitarea sistemului digestiv, iar corpul are mai mult timp pentru regenerare si curatire. 
 
- Sunt o persoana mult mai vesela, mai fericita si mai increzatoare in fortele proprii. Procesul de imbatranire este mult mai redus, datorita energiei pe care vegetalele o ofera. Iar pana la urma, mai sanatos = mai fericit. Cel mai important este sa fii perseverent deoarece multi renunta pe parcurs la acest stil de viata, fie din cauza lipsei de timp, a programului suprasolicitant sau a altor convingeri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0