Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa-l sa se indragosteasca de tine

Fa-l sa se indragosteasca de tine
A venit primavara si dragostea pluteste in aer. Asa ca ne-am gandit sa-ti oferim cateva trucuri fantastice privind modul in care il poti face pe el sa se indragosteasca de tine. Nu zambi ironic. De indata ce se incalzeste vremea, toate ne dorim sa avem pe cineva special langa noi cu care sa ne pierdem timpul. Uneori este insa greu sa il gasim si sa il convingem pe cel potrivit. Sper ca nu mai crezi in basmul cu el trebuie sa vina la tine, nu?


1. Fii tu insati.
Orice truc ti-as dezvalui, daca esti falsa, nici nu conteaza daca il atragi, caci nu va fi cu adevarat indragostit de tine. Asa ca, nu te ascunde.
2. Optimizeaza-ti aspectul fizic.
De oricate ori incerc sa fiu mai atractiva pentru cineva, incerc sa actualizez lucrurile. Asta nu inseamna ca ma infometez, imi cumpar tone de haine noi sau ma tund cat se poate de dramatic, ci doar incerc sa arat cat mai bine. Port ceea ce stiu ca imi sta bine, pun un pic de machiaj, port un zambet fermecator si putin parfum. O fac pentru mine, pentru a avea incredere in ceea ce sunt.
3. Asculta.
Barbatilor le place sa vorbeasca despre ei si cred ca femeile care ii asculta sunt fermecatoare. Asa ca ascult mai mult decat vorbesc atunci cand incerc sa atrag un barbat. Vorbeste despre tine, subiecte actuale etc. cam 20% din timp si lasa-l pe el sa controleze conversatia cam 80%. Daca te place, va fi si el interesat de tine si atunci veti avea o dragalasa de conversatie.
4. Razi.
Simtul umorului este foarte important atunci cand incerci sa atragi un barbat. Razi la glumele lui si lasa-l chiar sa faca glume si pe seama ta (nevinovate, bineinteles), pentru a-i da senzatia ca, intr-adevar, cunoaste femeile. Daca te-ai amorezat de el, razi un pic cu el si vezi cum reactioneaza.
5. Fii vesela.
In experienta mea, barbatilor le plac fetele vesele, cu o dispozitie solara. Nimanui nu-i place sa petreaca timp cu persoane negative. Asa ca incearca si tu sa vezi partea plina a paharului cand vrei sa pui mana pe un tip fain. Zambeste.
6. Fii dulce.
Toate femeile pot fi pisicoase. Cand iesi cu fetele in oras, barfiti si dati de pamant cu rivalele voastre, dar acesta nu este un comportament laudabil, desi agreabil. Nici nu-ti va aduce favoruri din partea lui. Barbatii sunt atrasi de fete dulci care nu barfesc. Comentariile rautacioase ocazionale se aproba, dar nu depasi limita.
7. Flirteaza.
Unele femei cred ca flirtul este sub demnitatea lor, dar credeti-ma ca functioneaza. Barbatlor le place sa fie coplesiti cu atentie si sa fie tratati ca niste regi. Asa ca da-ti un pic parul dupa ureche, da-ti capul pe spate, zambeste, uita-te la el pe sub ochi. Par trucuri invechite, dar functioneaza. 
8. Initiaza contactul fizic.
Barbatilor le place atingerea fizica si, daca atingi pe cineva, va castigati rapid senzatia de intimitate. Cand incerci sa atragi atentia unui barbat, atinge-l in treacat pe mana cand razi la o gluma de-ale lui, bate-l nevinovat pe genunchi sau atinge-i palma cand ii dai cafeaua.
9. Fa-i un cadou.
Zicala ca dragostea unui barbat trece prin stomac nu este de trecut cu vederea. Fa-i briose si surprinde-l cand se asteapta mai putin. 
10. Ofera-i libertate.
Cand un barbat s-a decis ca are ce vedea la tine, te va testa un pic. Sfatul meu este sa-i oferi libertatea si sa-l faci sa-si doreasca sa se intoarca la tine. Daca vede vreun pic ca vrei sa-l limitezi, va fugi cu viteza luminii. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.83 din 5 - 21 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0