Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 sfaturi utile despre cum sa onorezi pentru prima data o invitatie la nunta cu profesionalism

de SuntFericita.ro la 2024-09-17
5 sfaturi utile despre cum sa onorezi pentru prima data o invitatie la nunta cu profesionalism
O nunta reprezinta un eveniment special prin care ai posibilitatea de a celebra iubirea unui cuplu apropiat tie si familiei tale. In cadrul acesteia, mirii trebuie pusi pe primul loc in orice situatie, deoarece ziua respectiva este pentru si despre ei.


Mergi pentru prima data la un astfel de eveniment si vrei sa pornesti cu dreptul? O metoda la indemana este sa ai o atitudine degajata, pentru a nu transmite din emotiile tale mirilor sau celorlalti invitati. Iata 5 sfaturi utile care te pot ajuta sa onorezi invitatia cu profesionalism.

Creeaza o prima impresie buna

In cadrul unei nunti trebuie sa iti alegi un outfit elegant si cu bun gust, dar care sa nu fie extravagant pentru a nu atrage prea multa atentie asupra ta. Opteaza pentru o rochie simpla, frumos accesorizata si lejera. Asorteaz-o apoi cu o pereche de pantofi comozi, o coafura potrivita si un machiaj care sa iti puna in valoare trasaturile.

De asemenea, este esential sa folosesti cosmetice cat mai rezistente. Ia cu tine cateva produse, precum truse machiaj, servetele matifiante pentru fata, spray si o pudra de fixare. Acestea te pot ajuta sa mentii stralucirea machiajului pe tot parcursul zilei.

Fii punctuala

Atunci cand iei parte la toate activitatile care se desfasoara pe parcursul acelei zile, punctualitatea trebuie sa fie prioritara. Citeste cu atentie indicatiile de pe invitatie pentru a estima cu precizie timpul care trebuie parcurs pana la destinatie. Pe aceasta cale, dai dovada de respect fata de miri si pentru evenimentul lor. 

Indiferent ca este cununia civila sau ceremonia religioasa, ia in calcul faptul ca ora indicata pe invitatie nu este cea la care tu trebuie sa te prezinti. Acela este momentul in care incepe activitatea propriu-zisa. Pentru a onora cu promptitudine si profesionalism invitatia, incearca sa ajungi cu 10-15 minute inainte.

Anunta mirii din timp daca vrei sa aduci un partener

Organizarea unei nunti incepe cu mult timp inainte, iar in ziua respectiva fiecare detaliu trebuie sa fie pus la punct astfel incat petrecerea sa iasa pe placul mirilor. Asadar, tine cont ca personalul localului pregateste meniurile si locurile pentru un numar strict de persoane.

Intr-adevar, anumite cupluri iau in calcul o masa in plus, insa nu poti sa stii cu certitudine daca aleg sa procedeze astfel. Asadar, daca vrei sa aduci cu tine un partener, mentionaza din timp, pentru a nu-i pune pe miri intr-o situatie neplacuta.

Respecta munca fotografului si a videografului

In cadrul fiecarei nunti, mirii angajeaza un fotograf si un videograf care sa surprinda fiecare moment din ziua lor cea mare. Pentru ca acestia sa poata captura cele mai frumoase clipe din cadrul evenimentului, invitatii trebuie sa le ofere spatiul si respectul necesar (nu intra in cadru, accepta indicatiile lor etc.).

De asemenea, este necesar sa retii faptul ca ei sunt acolo pentru a surprinde momentele frumoase ale proaspetilor casatoriti, nu sa faca poze sau videoclipuri personale invitatilor. Asadar, nu le cere sa-ti faca poze sau sa te filmeze decat daca esti in compania mirilor.

Seteaza telefonul pe mod silentios

In timpul ceremoniei religioase sau a cununiei civile au loc momente inedite pentru miri. Indiferent ca este vorba de un apel, mesaj, sunetul provocat de camera foto sau de utilizarea tastelor, soneriile telefonului ar putea sa provoace inconveniente.

Asadar, pentru a preveni acest lucru, pune-ti telefonul pe mod silentios si asigura-te ca nu are setate anumite sonerii (alarma, evenimente programate in calendar etc.). 

In concluzie, atunci cand vrei sa onorezi o invitatie la o nunta cu profesionalism, fii punctuala si transmite-le mirilor respect fata de ziua cea mare. Aplica sfaturile din acest articol care-ti pot fi de ajutor. 

Sursa foto: Shutterstock

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016