Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fashion Days ofera un Mini in campania "Time to Win"

de Sunt Fericita la 2016-05-30
Fashion Days ofera un Mini in campania
Fashion Days, destinatia numarul 1 de fashion, lanseaza "Time to Win", o noua campanie prin care le ofera clientilor sai sansa de a castiga premii atractive. Astfel, clientii care comanda produse din e-shopul Fashion Days de cel putin 300 de lei pot castiga saptamanal, prin tragere la sorti, vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de lei si intra in cursa pentru marele premiu, un automobil Mini One. Campania "Time to Win" se deruleaza pana pe 19 iunie 2016.


"Time to Win" continua povestea campaniei „Time to Change”, inceputa de Fashion Days in primavara. Campania „Time to Change” incurajeaza clientii sa experimenteze vestimentar si sa adopte noi stiluri, oferindu-le drept inspiratie TREND REPORT SS16, un ghid creat de stilistii Fashion Days pentru sezonul primavara-vara 2016.

"Am gandit de la inceput aceasta campanie in mai multe etape, pornind de la un concept care este chiar coloana vertebrala a Fashion Days: schimbarea. Dupa inspiratia de stil de la inceputul primaverii, acum ne dorim sa ne rasplatim clientii. Premiile saptamanale ii vor ajuta sa isi completeze garderoba si sa intre in cursa pentru un Mini", spune Andrei Chirila, Chief Marketing Officer, Fashion Days.

Tragerea la sorti pentru marele premiu va avea loc dupa incheierea campaniei, de pe  19 Iunie, iar rezultatele vor fi anuntate pe pagina dedicata concursului TIME TO WIN A MINI de pe Fashion Days. Regulamentul concursului poate fi accesat aici.  

Fashion Days este cea mai mare destinatie de fashion cu o selectie vasta de mai mult de 500.000 de produse, de la peste 1000 de branduri de piese vestimentare, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii, cu livrare rapida. Compania pune la dispozitia clientilor sai produse 100% originale alese direct de la distribuitori autorizati ai brandurilor internationale de top precum: Calvin Klein, Michael Kors, Armani, United Colors of Benetton, Nike, Esprit, Converse, Desigual, Vero Moda, Guess, Geox si multe altele.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0