Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fashion Days introduce returul gratuit pentru toate produsele comandate

de Sunt Fericita la 2016-02-10
Fashion Days introduce returul gratuit pentru toate produsele comandate
Fashion Days, destinatia numarul 1 de fashion, introduce din luna februarie returul gratuit pentru toate comenzile realizate de clientii sai.


Astfel, in termen de 30 de zile, clientii Fashion Days pot returna unul sau toate produsele achizitionate, indiferent de valoarea coletului sau de modalitatea de plata (ramburs sau cu cardul), printr-un simplu click in contul de client Fashion Days.

"Shoppingul online este in egala masura despre produse, cat si despre experienta clientilor, iar acest lucru este cu atat mai important atunci cand vorbim despre fashion, un domeniu unde posibilitatea de a returna repede si usor un produs este un factor important in decizia de achizitie.

 Credem ca, pana la finalul acestui an, aceasta facilitate le va oferi clientilor o mai mare incredere in comertul online de fashion si ca ii va determina pe cei care cumparau offline sa se orienteze catre online. Mai mult, ne asteptam la o crestere a valorii cosului de cumparaturi pana la finalul lui 2016, avand in vedere ca in 2015 acesta a fost cu 5% mai mare, in comparatie cu anul precedent", spune Razvan Predica, CEO Fashion Days.

In 2015, rata de retur a produselor comandate de romani pe Fashion Days a fost de 19,9%, sub media industriei si in scadere cu 20% fata de anul precedent. Acest lucru se datoreaza atat faptului ca Fashion Days asigura in permanenta o gama cat mai larga de produse de calitate, cu descrieri detaliate si fotografii la rezolutie inalta, cat si datorita reducerii timpului de livrare.
 
Peste 50% dintre clienti returneaza produsele in primele doua saptamani de la achizitie, principalul motiv pentru care utilizatorii returneaza produsele fiind marimea acestora. Returul gratuit pentru toate comenzile completeaza gama de servicii dezvoltate de Fashion Days pentru clientii sai: aplicatia pentru dispozitivele mobile (iPhone, iPad si Android), care le permite utilizatorilor sa isi comande usor, rapid si de oriunde produsele dorite, dar si gama larga de produse disponibile in stoc (peste 500.000 de produse de la peste 1.000 de branduri de top).
 
Returul produselor va fi asigurat de firma de curierat DPD, partenerul oficial al Fashion Days. Suma aferenta produselor va fi rambursata in termen de maximum 14 zile de la confirmarea returului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0