Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Femeile sunt mai bune decat barbatii la...

Femeile sunt mai bune decat barbatii la...
Traim intr-o perioada in care diferentele dintre femei si barbati nu ar mai trebui dezbatute si nici nu ar trebui sa raneasca spiritele feministe. Femeile sunt mai bune decat barbatii in anumite privinte si par ca se descurca mult mai usor in viata. Sa ne tratam regeste ego-ul cu urmatoarele afirmatii adevarate...


In scoala. Un studiu realizat de Universitatea din Georgia a aratat ca fetele invata mai bine in scoala, decat baietii; ele sunt mult mai interesate sa-si largeasca orizontul, sunt mai atente, mai flexibile, mai bine organizate. Nu e de mirare ca, mai tarziu, femeile sunt cele mai rapide in a intelege sarcinile care li se repartizeaza si gasesc solutiile cele mai eficiente.
IQ mai mare. Daca e sa se faca un concurs in acest sens, femeile castiga. Statistic, femeile au un IQ mai ridicat decat barbatii (studiul a fost realizat pe esantioane din SUA, Canada, Europa, Noua Zeelanda, Argentina si Estonia).
Curatenia... este pe placul femeilor. Un studiu al Universitatii din San Diego a aratat ca birourile barbatilor sunt mult mai murdare si mai haotice decat cele ale femeilor.
La interviuri. Femeile se descurca si mai bine cand e vorba de stresul interviului de angajare. In timp ce femeile se agita mult inainte de interviu, cautand informatii si incercand sa fie cat mai pregatite, lucru care se vede la final.
Femeile sunt mai constiincioase. Este un adevar trist ca, statistic, mai multe femei supravietuiesc accidentelor rutiere, decat barbatii. Motivul? Femeile sunt mai constiincioase in ceea ce priveste purtarea centurilor de siguranta.
Frumusete. Un studiu recent a aratat ca, genetic, femeile devin mai frumoase cu timpul, pe cand barbatii raman la fel.
Vorbe si discutii. Femeilor le place mai mult sa vorbeasca despre sentimentele lor decat barbatii. Un studiu a aratat ca 53% dintre femei discuta cu prietenele lor despre problemele care le streseaza, spre deosebire de numai 29 % barbati.
Joburi mai bune pe timp de criza. Un studiu din SUA a aratat ca 80 % dintre cei care si-au pierdut joburile de la inceputul perioadei de criza au fost barbati. Explicatia ar putea fi faptul ca domeniile in care sunt angajati mai multi barbati au fost afectate cel mai grav, pecum finantele si productia.
Grija la alimentatie. Femeile mananca mai sanatos decat barbatii. In timp ce ei termina rapid orice ar avea in fata, de la o pizza, la o friptura de vita, femeile mananca pe alese, de cele mai multe ori preferand legumele si fructele.
Sistemul imunitar. Cand racesc, barbatii se poarta de parca ar fi sfarsitul lumii. Femeile au un sistem imunitar mai puternic decat barbatii, poate si pentru simplul fapt ca estrogenul, un hormon feminin, ajuta mult in lupta impotriva infectiilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0