Ingrediente:
- 2 kg de salau,
- 125 g vin alb,
- 100 g ceapa,
- 200 g unt,
- 200 g faina,
- 3 oua,
- zeama de la o lamaie,
- sare,
- piper macinat.
Mod de preparare:
Fileul de salau se fierbe (inabusit) cu apa, sare si ceapa tocata.
Sosul de vin se prepara din ¾ din cantitatea de unt, care se pune la topit, intr-o cratita. Se adauga faina, care se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu zaeama de la peste, lasandu-se sa fiarba, 30 de minute, la foc incet. In tot acest timp trebuie amestecat cu telul pentru a nu se face cocoloase.
Se ia de pe foc si se adauga galbenusurile, zeama de lamaie, sarea si piperul macinat (de preferinta piper alb). Apoi, se strecoara, punandu-se deasupra restul de unt. Sosul se serveste in sosiera sau se pune peste salau.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!