Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fise distractive pentru gradinita - solutia practica ce imbina jocul cu studiul

de Alina Ilie la 2024-09-11
Fise distractive pentru gradinita - solutia practica ce imbina jocul cu studiul
Pentru copiii ce fac primii pasi in cadrul gradinitei este foarte important inceputul, parcursul, dar si modul de invatare. Pentru dvs., parinti si educatori, abia acum incepe „joaca”!


Va propunem cel mai potrivit instrument practic pentru invatarea timpurie a notiunilor esentiale de matematica, de limbaj, de comportament si de cunoastere a mediului inconjurator, toate acestea reunite in lucrarea: Fise distractive pentru gradinita.
 
Este solutia practica ce imbina jocul cu studiul. Culegerea este realizata de doamna profesor in invatamantul prescolar, Alexandra Fulas, titular in invatamant si cu experienta vasta in lucrul cu copiii de gradinita.  
 
Gradinita reprezinta o etapa speciala in viata micutilor dvs.! Veti ramane uimit de rapiditatea cu care copiii dvs. vor indragi colectia cu 100 de fise de lucru. Lucrarea constituie un suport solid pentru insusirea, fixarea si aprofundarea notiunilor de gradinita pentru nivelul de varsta 3-6/7 ani.  ... click aici pentru detalii >>
 
Comandati acum culegerea de fise distractive care ajuta copiii sa aiba o trecere lina si placuta de la viata de familiei si timpul petrecut cu parintii sau cu bunicii, la cea de gradinita - moment esential in dezvoltarea lor! 
 

Sa invatam distrandu-ne!

 
Lucrarea contine 100 de fise distractive si educationale, toate din cele mai variate domenii, dedicate copiilor cu varsta intre 3-6/7 ani. Regasiti aici Fise educationale de invatat numerele, Fise logice si distractive, Fise pentru recunoscut litere s.a.m.d. Tot ce il atrage pe copilul dvs. este pus sub o forma distractiva si cat mai interesanta, astfel incat... sa va jucati inteligent si sa invatati in acelasi timp. 
 
  •  o culegere de fise cu tematica speciala pentru gradinita
  •  notiunile sunt structurate conform programei scolare in vigoare si Curriculumului pentru invatamantul prescolar
  •  contine 100 de fise din diverse domenii de activitate:
 
Matematica: Identificarea multimilor de elemente de acelasi fel, a culorilor, compararea obiectelor (putine-multe; mic-mare; scurt-lung), formarea de perechi, invatarea cifrelor, vecinii numerelor, descompunerea numerelor, adunarea si scaderea;
 
Educarea limbajului: Recunoasterea obiectelor/fiintelor, formularea de propozitii (La ce se foloseste…?; Ce faci cu…?), Descrierea unor obiecte, fiinte, peisaje, Singular-Plural, despartirea in silabe, recunoasterea elementelor grafice, asocierea de imagini, poezii, personaje din povesti, poveste cu inceput dat;
 
Cunoasterea mediului: Familia, corpul uman, anotimpurile, obiectele de imbracaminte, obiectele de igiena personala, organele de simt, mijloacele de transport, animalele, meseriile;
 
Educatie pentru societate: Fise educationale: "Ce bine e sa fii curat!", Zilele saptamanii, "Cum ne comportam la masa", "Asa da, asa nu!" Momentele zilei, Importanta fructelor si a legumelor, alimentele preferate, "Suntem colegi, suntem prieteni", "Ne jucam frumos", "Sunt politicos", "Corect sau gresit?", "Siguranta mea", "Ma comport frumos cu ceilalti", animalul de companie, "Respect natura", "Prietenul meu, semaforul", "Da sau nu?".
 
--> fisele sunt structurate pe grade de dificultate in asimilare, corelate cu varsta copilului (fise pentru grupa mica, mijlocie si mare)
 
--> fisele sunt DISTRACTIVE (invatarea prin JOC) – atractiv colorate, placute ochiului, „aerisite” fara a crea apasatoarea senzatie de obligativitate, totul e JOACA!
 
--> fisele sunt create de autoarea Alexandra Fulas, tanara, cu suflet de copil – avantaj valorificat din plin, varsta permitandu-i sa se joace creativ cu personaje haioase de desene animate, atat de placute copiilor...
 
--> Poate fi folosita cu succes:
  •  acasa sau chiar la gradi
  •  de dimineata pana seara 
  •  in cea mai lejera tinuta, descult sau cu parul ciufulit
  •  fie ca afara ninge, ploua sau sunt 40 de grade
  •  fara baterie, fisele se pot completa in sufragerie, cu burta pe covor, in iarba din gradina bunicilor, ba chiar si pe nisipul fierbinte al marii; nu, in valuri nu! :)
 

Avantajele unice ale Fiselor distractive

 
Instrument de lucru educativ, adresat copiilor de gradinita, pe etape distincte de varsta si capacitate de asimilare, culegerea distractiva pentru gradinita are ca obiective:
 
  •  dezvoltarea capacitatii de acumulare si asimilare a cunostintelor primare ale copilului;
  •  dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii acestuia;
  •  dezvoltarea vocabularului si a capacitatii de comunicare; ...detalii aici >>
  •  cresterea capacitatii de gandire individuala si, in anumite situatii, gasirea de solutii si forme de exprimare.
 
In plus, fisele:
  •  respecta programa aprobata de Ministerul Educatiei;
  •  odata parcurse, fisele asigura copilului asimilarea de noi notiuni utile;
  •  creeaza abilitati de dezvoltare a cunostintelor si a gandirii individuale;
  •  faciliteaza exprimarea creativa; ...detalii aici >>
  •  aduc impreuna copii si adulti;
  •  favorizeaza petrecerea impreuna a unor momente de neuitat;
  •  creeaza amintiri de neuitat!
 
Comandati-le acum pentru juniorul din familia dvs. sau copiii dvs. din gradinita. Oricand un cadou util si placut, Fisele distractive pentru gradinita reprezinta cea mai eficienta solutie pentru timp placut petrecut in mod util alaturi de copiii dragi!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
    Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
    Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016