Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invatarea limbii engleze, o necesitate pentru copiii nostri

de Alina Ilie la 2017-09-11
Invatarea limbii engleze, o necesitate pentru copiii nostri
Daca in urma cu 20 de ani engleza constituia doar un avantaj, in momentul de fata ea este o necesitate. Si asta deoarece intr-o lume dominata de Internet si de tehnologie, engleza trebuie stapanita la perfectie.


Viitorul social si mai ales profesional al copiilor nostri va fi strans legat de cunoasterea limbii engleze, deoarece traim in plina societate globalizata. Un copil care obtine un examen certificat de Cambridge, pleaca din start cu un avantaj fata de alt copil care nu cunoaste o limba straina.

Stapanirea limbii engleze ii va deschide copilului dvs. o multime de oportunitati in viata si ii va aduce o multime de avantaje!

BAC-ul si admiterea la diverse facultati contin proba la limba engleza, anumite cursuri se fac direct in engleza, informatiile semnificative de pe Internet sunt in engleza, seminariile importante se tin in engleza, lucrarile de specialitate sunt scrise in engleza, joburile bune cer obligatoriu engleza, comunicarea in politica sau in afaceri se face in engleza.

Asistam practic la nasterea unei societati globale, fara granite, in care limba universala, care iti permite sa te descurci in orice context, este engleza. Pregatiti-va, asadar, copilul pentru viata! Oferiti-i marele avantaj de a stapani la perfectie limba engleza! Si faceti lucrul acesta inca de pe acum, cand este inca mic si are capacitatea maxima de a asimila informatii noi. Se stie, cel mai bine poti invata o limba straina in copilarie!

Metoda propusa a fost dezvoltata permanent, urmarindu-se indeaproape felul cum invata copiii si cum asimileaza ei informatiile, descoperindu-se astfel si ce greseli comit profesorii. Totul a fost sintetizat in aceasta metoda de predare compacta si perfect asimilabila de catre copii, sub forma unei lucrari cu fise distractive – Culegere pentru invatarea limbii engleze - Fise de lucru practice - Clasele 0-IV. Fara tocit, fara repetat permanent si fara invatat pe dinafara. Doar rezolvare de exercitii distractive si extrem de eficiente.

Cititi aici detalii despre cea mai eficienta metoda de invatare a limbii engleze, perfect adaptata copiilor din ciclul primar! Apelati la aceasta metoda si bucurati-va in scurt timp de progresele spectaculoase ale copilului dvs.:

    * fixare profunda a informatiilor
    * vocabular bogat
    * exprimare corecta si eleganta, exact ca a unui vorbitor nativ de engleza!

"Culegerea pentru invatarea limbii engleze - Fise de lucru practice - Clasele 0-IV" se poate comanda aici>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre limba engleza

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0