Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: Literatura isterica nu este pentru pudibonzi

Gandurile unei femei mature: Literatura isterica nu este pentru pudibonzi
Internetul ar trebui, teoretic, sa promoveze cultura. Orice vrei sa stii se afla pe Internet. Cunoasterea nu a fost niciodata mai la indemana ca acum. Poti lua la cunostinta, intelege, aprecia, judeca, fii in relatie cu cineva, sti, cunoaste pe tine insuti/insati pe Internet. Ultimul element dintre cele enumerate pare a fi fost avut in vedere de experimentul socio-cultural initiat de artistul vizual Clayton Cubitt, intitulat Literatura Isterica.


Cubitt a filmat cateva femei provenind din medii culturale diferite si care s-au oferit voluntar sa citeasca o carte la alegere in timp ce un vibrator le functiona intre picioare. Artistul exploreaza astfel feminismul, dualismul minte/corp, contrastul dintre cultura si sexualitate.
Femeile stau la o masa, totul este filmat in alb negru si actorii principali sunt, prin urmare, mimica si intonatia lor. Toate ajung la orgasm si noi suntem martorii acestuia si ai zambetului jenat pe care toate-l afiseaza la sfarsit.
Asta daca alegem sa ne uitam la filmulete. Pentru ca iti trebuie o anumita doza de curaj pentru a trece peste pudibonderie si a urmari linistit clipurile. Inevitabil, te vor influenta. Te vor face sa razi, poate, te vor face sa te exciti, probabil si, de aceea, cred ca demersul este unul de tip autocunoastere, fortand un pic limitele proprii.
Nu exista elemente pornografice clasice in filmulete. Nu avem nuditate, nu avem barbati supradotati si silicoane afisate ostentativ. Fetele sunt nemachiate si imbracate decent, cu ochelarii de intelectuale pe nas. Si totusi...
De aici intrebarile pot incepe sa curga? Este vorba de pronografie? S-au degradat femeile lansandu-se filmate astfel? Experimentul functioneaza ca ironie culturala? Aveam nevoie sa vedem asa ceva? 
Se pare ca ne transformam din ce in ce mai mult din homo sapiens in homo videns. O fi bine, o fi rau?!
Stormy citind din American Psycho
Stoya citind din Necrophilia Variations
)
Ca fapt divers, iata cum povesteste Stoya ce i s-a intamplat, in  eseul publicat pe site-ul hystericalliterature.com: „Se aprind luminile in studiou si toata lumea isi ocupa locurile. Chilotii stau pe podea in afara cadrului. Dupa ce incep sa citesc, toate neincrederea se spulbera. Uit ce urmeaza sa se intample. Prima atingere pe pulpe pare sa trimita tot sangele disponibil spre vulve. Continuu sa pronunt corect, concentrandu-ma pe text. Incep sa transpir. Daca va mai dura mult, parul mi se va lipi de cap, ca si cum as fi implicata intr-un amor acrobatic barbat/femeie. Ma incurc la un cuvant, imi pierd concentrarea si ma intorc sa-l citesc corect. (...) in interesul artei (pentru ca sentimentul este unul atat de frumos murdar, ca nu vreau sa-l opresc), vreau sa trag de mine cat mai mult. Partea de lume in care traiesc incetineste, se mareste. Si, ca o bucata de elastic care se contracta brusc, sunt coplesita de orgasm.”
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0