Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Genti care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in vara 2016

de Sunt Fericita la 2016-07-27
Genti care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in vara 2016
"Nu poti cumpara fericirea, dar poti cumpara o geanta, iar asta e cam acelasi lucru", spune un citat celebru. O geanta care "respiraā€¯ prin toti porii stil, statut social si imaginea pe care vrei sa o proiectezi despre propria persoana nu este o cheltuiala, ci o investitie. Nu degeaba specialistii in moda spun ca "Bags make the world go around"!


Gentile sunt accesoriile preferate ale celebritatilor internationale, ale familiilor regale, bloggeritelor de moda si fashionistelor din intreaga lume. Toata lumea aspira sa le aiba, sa le colectioneze sau… de ce nu, sa le lase mostenire?! The Dressser (www.thedresser.ro) iti recomanda cateva modele de genti pe care trebuie sa le achizitionezi in aceasta vara!

Sunt mari, incapatoare si iti permiti sa porti tot ce ai nevoie: de la agenda, la tableta, smart phone, ruj si alte nimicuri de care o femeie nu se poate dispensa, zi de zi. Gentile Tote, sunt ideale in activitatile cotidiene, de aceea este ideal sa ti le achizitionezi in nuante neutre de bej, maro, gri. Casa de moda italieneasca Prada iti propune o selectie interesanta de astfel de genti din piele naturala.

Istoria casei de moda dateaza din 1913, cand Mario si Martino Prada au fondat compania denumita initial “Fratelli Prada”, care va produce articole de lux atat pentru femei cat si pentru barbati a caror originalitate o transforma intr-una dintre cele mai influente case de moda. In anul 1919 Prada a devenit furnizorul oficial al familiei regale, iar acest lucru se oglindeste si astazi in sigla casei de moda, care a preluat modelul blazonului Casei Savoy.

Acest logo il gasesti placat si pe gentile Prada, logo ce nu va trece neobservat datorita elegantei sale si al mesajului pe care il transmite: lux! Poti purta aceste genti, atat la office, cat si la intalniri de afaceri in tinute clasice, ce emana distinctie si eleganta.

Gentile medii si structurate sunt ideale pentru tinutele versatile care fac trecerea de la zi la seara. Cele din piele colorata se potrivesc la "little black dress", dar si la outfit-uri formate din pantaloni si camasa, adaugand o pata de culoare tinutei. Cele din piele intoarsa se potrivesc mai degraba in combinatiile vestimentare relaxate, cu o nota de week-end. Infiintat in 1975 in Milano de catre co- fondatorii Giorgio Armani si Sergio Galeotti, acest brand a ramas sinonim cu moda haute couture. Armani are un logo ce urmareste o abordare simplista si un design elegant, fiind rezultat din combinarea unui “G” rotunjit si literei A, rezultand un stil rafinat.

Propunerea saptamanii din partea consilierului de shopping online (www.thedresser.ro) sunt gentile din piele din colectiile Giorgio Armani, Emporio Armani si Armani Jeans, in nuante pastelate de vara sau dimpotriva in culori tari ce iti vor energiza garderoba. Poarta-le cu rochii diafane sau cu tinute formate din fusta si bluza pentru un look feminin, dar totodata elegant!



O alta geanta medie pe care trebuie sa o ai in garderoba este Monica de la Dolce & Gabbana. Actrita Monica Belluci este chintesenta feminitatii si stilului italian, dar si muza creatorilor de moda Domenico Dolce si Stefano Gabbana. Pentru a aduce un tribut frumusetii, elegantei si stilului acesteia, cei doi designeri ai casei de moda italiene au denumit aceasta geanta din piele rosie, Monica. Geanta este un mix eclectic intre forma clasica, inspirata din arhivele casei de moda si detaliile contemporane, precum culoarea somptuoasa, sistemul de inchidere si cureaua ajustabila.

Iar daca rosul nu este tocmai culoarea ta, ce ar fi sa iti indrepti atentia catre o alta genata iconica de la Dolce & Gabbana? Aceasta geanta negra cu insertii de piele suede cu aspect structurat, incapatoare este ideala pentru femeile care au nevoie sa poarte numeroase obiecte indispensabile, zi de zi. Aceasta va oferi un aspect rafinat tinutei tale de office, prin design-ul contemporan si culoarea clasica, ce nu se va demoda niciodata, iar logo-ul este inscriptionat cu litere metalizate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0