Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Importanta socializarii

Importanta socializarii
Daca citesti rubricile de can-can-uri din revistele mondene vei observa cat de des se intalnesc VIP-urile intre ele. Acesta este secretul construirii retelei sociale, asa-numitul Networking: practic, tocmai prin astfel de intalniri devin VIP-urile VIP-uri! Chiar daca scrii o carte de mare succes, chiar daca ai o aparitie extraordinara la TV, daca tii seminare legendare sau ai succese extraordinare in viata pro-esionala, daca insa apoi te izolezi in viata ta personala, succesul nu va fi decat un foc de paie. Nici o persoana care a avut o ascensiune in cariera nu a reusit acest lucru fara Networking. Pe vremuri, acest sistem era numit pe-orativ „relatii“. |ntre timp, a devenit o metoda recunoscuta in societate, pentru ca este util tuturor celor implicati. Networking-ul nu trebuie inteles ca o cautare de clienti sau de protejati, ci ca o situatie reciproc avantajoasa, de pe urma careia poate profita toata lumea. Networking-ul nu trebuie sa se bazeze pe intrebari crispate de genul „Oare persoana asta o sa-mi fie de folos?“. Ai incredere in simtul tau natural de antipatie si simpatie. Dacati place cineva, atunci trebuie sa investesti timpn relatia respectiva, indiferent daca este vorba de un client, de un coleg sau de o cunostinta intamplatoare. |mprieteneste-te cu clientii si colegii pe care ii apreciezi. Este bine sa privesti mereu in ambele sensuri. Nu trebuie sa gandesti doar „Oare cum m-ar putea ajuta?“, ci si „Cum as putea sa-i fiu de folos acestei persoane ca sa-iaca placere sa stabilim o relatie?“. Regula de baza numarul 1: Pentru inceput ramai „pe faza“. Daca nu vorbesti aproape deloc timp de trei luni de zile cu un nou coleg, va fi dificil ca in a patra luna sa deveniti prieteni la catarama. Regula de baza numarul 2: Nu te agata de cineva. Lasa-i celuilalt posibilitatea sa aiba el initiativa de a se apropia de tine. Apropie-te pas cu pas. Regula de baza numarul 3: Nu lasa totul in seama intamplarii. Relatiile sociale trebuie sa fie planificate, chiar daca relatiile de prietenie sunt de fapt ca un cadou.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0