Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Machiaj profesional - 5 Pasi pentru realizarea unui make-up profesional

de Sunt Fericita la 2020-08-20
Machiaj profesional - 5 Pasi pentru realizarea unui make-up profesional
Multe femei sunt pasionate de machiaj, insa din dorinta de a arata bine exagereaza cu cantitatea de machiaj folosita, dar si nuanta si textura pe care o aleg. Daca iti doresti sa realizezi singura acasa un machiaj profesional, atunci respecta pasii urmatori!


Machiajul trebuie sa iti evidentieze trasaturile fetei, dar si sa te ajute sa obtii un look fresh ori de cate ori ai nevoie. Industria beauty se dezvolta constant si gasim tot mai multe produse de machiaj care promit minuni. Insa, important, inainte de toate, este sa alegem produsele calitative care te ajuta sa obtii rezultatele pe care ti le doresti.
 

5 Pasi pe care sa ii urmezi pentru a obtine un machiaj de exceptie

Foloseste baza iluminatoare. In primul rand, baza iluminatoare are rolul de a hidrata si de a-i oferi luminozitate tenului in mod natural.
Aceasta contine micropigmenti care te ajuta sa iti pregatesti tenul pentru produsele cosmetice pe care le vei aplica ulterior. Se aplica doar o cantitate mica de baza iluminatoare si doar pe anumite zone ale fetei pe care iti doresti sa le evidentiezi, pentru a nu incarca inutil tenul.
 
Alege nuanta corecta de fond de ten. Imediat dupa ce ai aplicat baza de machiaj urmeaza sa aplici fondul de ten. Cel mai important sfat pe care orice make-up artist il recomanda este acela de a-ti alege nuanta corecta a fondului de ten potrivit tipului de ten.  Acesta trebuie sa iti hidrateze tenul, dar si sa aiba capacitatea de a acoperi imperfectiunile, daca este cazul. Fondul de ten trebuie sa alba o acoperire de lunga durata, dar si o consistenta pe care pielea sa o absoarba rapid. 
 
Foloseste corrector iluminator anticearcan. In primul rand, iluminatorul te va ajuta sa iti evidentiezi anumite zone ale fetei. In al doilea rand, scopul acestuia este acela de a te ajuta sa iti acoperi urmele oboselii de pe chip. Iluminatorul pe care il aplici in zona ochilor drept anticearcan trebuie sa aiba o textura cremoasa cara sa intre usor in piele. 
 
Finiseaza-ti make-ul. Pentru uniformizarea culorii tenului, dar si pentru a stabiliza machiajul, nu uita ca un element vital este pudra. Foloseste un produs cu o consistent usoara cara sa nu iti incarce tenul deoarece deja ai aplicat fond de ten cu putere mare de acoperire. Pudra te va ajuta sa ii conferi tenului un aspect natura si perfect finisat. Aplica pudra in jurul fruntii, pe nas, in zona barbiei si pe obraji.
 
Foloseste blush. Ultimul pas in realizarea unui make-up profesional este accentuarea pometilor. Un blush te va ajuta sa iti conturezi tenul si sa obtii un look fresh pe termen lung. Alege nuanta blush-ului in functie de sezon. Vara se potrivesc de minune nuantele sidefate care iti evidentiaza bronzul, in timp ce iarna poti merge spre nuante cremoase si usor rozalii.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0