Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tendinte pentru machiajul ochilor caprui in primavara 2013

Tendinte pentru machiajul ochilor caprui in primavara 2013
Sfaturi pentru machiajul ochilor caprui sunt mai greu de gasit. Ochii albastrii sau verzi au fost mereu favorizati din acest punct de vedere. Din acest motiv am adunat aici 7 tendinte de top pentru machiajul ochilor caprui.


Ascunde cearcanele. Nu e sfarsitul lumii daca ai cearcane si nici nu trebuie sa te blamezi prea mult; exista zeci de produse care iti pot repara pe moment problema, plus multe tratamente naturiste care te pot ajuta in timp. Foloseste un anticearcan pentur a ascunde urmele vinetii de sub ochi, mai ales cand vrei sa realizezi un machiaj de seara. Vei observa ca imediat ce ai acoperit cearcanele, ochii tai caprui vor deveni mai vii si mai stralucitori si, intr-o clipita, te vei simti mai bine in pielea ta.
Schimba din cand in cand culoarea creionului dermatograf. Clasicul negru este inlocuit in primavara lui 2013 cu nuante de gri, mov-vanata sau marouri. Iti vei da seama de abia atunci ca negrul incarca si inchidea mult nuanta ochilor caprui, in loc sa lumineze privirea.
Tonuri neutre pentru un machiaj natural, de zi cu zi. Daca esti in cautarea unor idei pentru machiajul de zi cu zi al ochilor caprui, incearca nuantele neutre in primavara asta. 2013 este anul contrastelor, iar culorile neutre, calme si linistite sunt la fel de importante ca cele care pulseaza de viata. In primavara lui 2013 se poarta foarte mult griurile si nuantele de piersica in diferite intensitati; ambele grupe sunt culori care se potrivesc excelent cu ochii caprui. Nu uita ca iti poti evidentia ochii si cu un creion dermatograf sau cu tus, iar contrastul va fi surprinzator de senzual si feminin.
Tonuri metalice pentru un look de vedeta. De obicei rezervate pentru ochii albastrii, nuantele metalice au luat pe sus vechile canoane si s-au impus si in machiajul ochilor caprui. Se poarta nuante de auriu, bronz, nude sau roz, despre care se stie ca evidentiaza culoarea ochilor caprui, insa cu o tenta metalica; se poate realiza astfel un machiaj foarte puternic, in nuante intense, foarte potrivite pentru ocaziile speciale, in cluburi sau la petreceri.
Farduri sidefate. Daca pana anul trecut erau blamate si cazute in uitare, anul acesta fardurile sidefate au revenit in forta. Machiajul, in special cel de seara, are nevoie de stralucire si glamour. Este un truc ideal pentru ochii caprui, pentru ca le da o lumina aparte.
Pentru a evidentia ochii caprui, foloseste dermatograf alb pe pleaoapa inferioara. Multe femei stau departe de creionul alb de teama unui machiaj prea ciudat. Atata timp cat nu se exagereaza, albul va scoate in evidenta nuantele calde de caprui ale ochilor si va contrasta bine si cu machiajul metalic. In plus, este unul din trucurile de machiaj care fac ochii sa para mai mari: important este ca pentru un machiaj de zi sa se traseze o linie usoara, pentru ca seara sa se poata merge pe contraste mai mari.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre machiaj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre creion dermatograf

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre farduri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nuante

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0