Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Modele de manichiura in tendinte pentru zilele calduroase de vara

de Camelia Diaconu la 2018-06-11
Modele de manichiura in tendinte pentru zilele calduroase de vara
S-a dat startul sezonului estival si o data cu el si dreptul la cele mai indraznete culori care pot fi purtate vara asta, atat pe haine, cat si pe unghii. In ceea ce priveste manichiura, anul acesta sunt recomandate o multime de modele noi, menite sa iti completeze perfect outfit-ul ales pentru vara. Iata care sunt propunerile noastre!


Chiar daca iti faci singura unghiile sau ai nevoie de o manichiurista, inspiratia nu trebuie sa iti lipseasca in alegerea culorilor. Pentru a nu aplica doar o oja banala, urmareste care sunt tendintele in aceasta vara!
 
Se poarta florile si pe unghii. Modelele florale sunt la mare cautare pe haine in aceasta vara, insa foloseste-le cu incredere si pe unghii. Se poarta manichiura ce evidentiaza un model detaliat de motive florale, in cat mai multe culori vii. Fie ca alegi mai mult flori colorate pentru fiecare unghie sau acelasi motiv pentru toate, nu vei da gres cu acest tip de maichiura in acest sezon.
 
Se poarta gabenul. O culoare deschisa, dar pregatita sa iti evidentieze un bronz perfect. Manichiura cu oja galbena este recomandarea specialistilor pentru aceasta vara deoarece are o putere mare de acoperire, nefiind nevoie sa aplici oja in mai multe straturi, dar si pentru ca are o nuanta luminoasa, care se potriveste perfect ziua si seara in aceasta vara.
 
Se poarta stralucire pe unghii. Manichiura cu efecte stralucitoare nu credem ca se va demoda niciodata. Intotdeauna apar modele noi de manichiura ce pot fi facute cu ajutorul glitter-ului. De data aceasta vorbim de un stil minimalist, care sa iti ofere o manichiura stralucitoare, dar foarte simpla. O singura sau cateva linii trasate pe lungimea unghiei, detalii ce pot avea un efect garantat. Este un model elegant, care se potriveste pentru o multime de evenimente ce vor avea loc vara asta.
 
Mai multe culori la o singura mana. Culorile pastelate sunt in toi in aceasta vara, iar daca nu te poti hotari la un singur model care iti place, atunci fa-ti fiecare unghie diferit. Bineinteles, alege nuante cu o cromatica asemanatoare, pentru o manichiura originala. Poti alege doua sau chiar trei nuante cu care sa iti faci toate unghiile, chiar si sclipiciul in culori diferite.
 
Modele abstracte. Sunt o multime de femei care adora arta si isi doresc sa o poarte si pe unghii. De aceea, poti alege un model de manichiura ce sa evidentieze o opera de arta, pe un fond nude, pentru a iesi cat mai bine in evidenta. Este un model elegant de manichiura, cu care vei atrage multe priviri curioase. 
 
Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
    Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0