Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai frumoase modele de manichiura pentru vara 2017

de Viorica Ghinea la 2017-06-30
Cele mai frumoase modele de manichiura pentru vara 2017
Faptul ca manichiura este ca o carte de vizita a devenit deja un cliseu beauty. Modelele simple si banale nu mai impresioneaza de mult timp pe cei din jur, asa ca trebuie sa iti indrepti atentia spre unele in trend. Descopera mai jos ce modele de manichiura se poarta in vara 2017 si cu ce ocazie este bine sa iti faci unghiile asa!


Modele de manichiura pentru vara 2017 – inspiratia ta beauty
 

1. Nuante solare

Daca in restul anului nu este recomandat sa aplici pe unghiile tale astfel de nuante de oja, in sezonul estival te poti bucura din plin de farmecul lor. Vei reusi sa iesi rapid din anonimat daca iti vei imbogati manichiura cu cateva aplicatii glam. Vei obtine instant o manichiura care te va scoate din anonimat.


@lairenelle


2. Detalii florale

Motivele florale nu fac ravagii doar in domeniul fashion, ci si in cel al manichiurii, astfel ca ar trebui sa te lasi si tu inspirata de acestea. Opteaza pentru o baza alba ori nude si deseneaza cateva modele florale ori aplica stampile pe unghiile tale. Vei obtine un aer romantic si femini cu ajutorul unor astfel de modele de manichiura pentru vara.


@marseda_seferi


3. Seductie marina

Tonurile de albastru sunt sinonime cu marea, asa ca ar fi pacat sa nu le introduci in manichiura ta. Alege-ti nuanta favorita si aplica, pentru un efect deosebit, un lac de unghii cu sclipici pe unghia unuia dintre degete. Vei obtine fara prea mult efort un model de manichiura care va impresiona la fiecare pas.




@zdziebkoooo


4. Atractii exotice

Daca iti plac modelele de manichiura pentru vara mai indraznete, atunci avem o propunere  interesanta pentru tine. Mizeaza pe unul de inspiratie exotica si vei iesi rapid din anonimat.


@aliona_sns_nailsmd


5. Nuante metalice

Nu stii ce unghii de vara sa iti faci cand te pregatesti pentru plaja? Mizeaza pe nuantele metalice si vei arata ca o zeita. Nuanta noastra favorita in vara 2017 este bronze-ul. Nu mai ai nevoie de niciun alt model ori aplicatie pe unghii pentru a obtine un efect spectaculos.


@asavea.hair


6. Motive ludice

Esti o fire creativa si cu simtul umorului? Atunci nu orice modele pentru manichiura de vara ti se potrivesc. Ai nevoie de un design original, de inspiratie ludica, asa cum este cel din imaginea de mai jos.


@nailsbyrosie


7. Turcoaz chic

Ce nuanta nu trebuie sa iti lipseasca din trusa beauty in vara 2017? Turcoaz! Vei obtine o multime de modele de unghii interesante cu ajutorul acesteia. Ca sa obtii un efect cat mai interesant, aplica detalii metalice, creeaza un desing artistic ori foloseste o oja cu efect crackle (de crapare).


@korom.lak


8. Mix-uri indraznete

In vara 2017 se poarta modelele de manichiura indraznete. Combina 2-3 stiluri de design si vei atrage toate privirile asupra ta. Iti recomandam un mix intre o oja nude, care se numara printre culorile preferate de barbati, una cu sclipici si una alba. Daca ai rabdare si putina indemanare, incearca sa strecori in “peisaj” si un model grafic.


@bapetra


9. Inspiratie navy

Stilul navy a devenit in ultimele sezoane un sinonim al verii. Lasa-te inspirata de acesta si vei obtine multe modele de manichiura deosebite. Ai nevoie de oja in tonuri de albastru si de o oja alba. Optional, poti sa folosesti si lacuri de unghii rosii. Lasa-ti imaginatia libera si joaca-te cu aceset produse pana vei deveni experta in stilul navy.


@abbydoesnails

Incearca si tu aceste modele de manichiura pentru vara si vei avea parte doar de complimente. In acest sezon cald nu vei mai ramane fara inspiratie atunci cand iti faci unghiile.


Foto: Instagram.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.57 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre manichiura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre modele de unghii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oja

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara 2017

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0