Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ceaiuri care iti imbunatatesc puterea de concentrare

de Sunt Fericita la 2019-09-18
Ceaiuri care iti imbunatatesc puterea de concentrare
Se intampla deseori sa iti pierzi concentrarea si sa nu reusesti sa iti duci la bun sfarsit treburile zilnice? Daca te simti obosit si lipsit de vlaga, atunci ar trebui sa consumi mai multe ceaiuri. Iata care sunt ceaiurile care iti imbunatatesc vizibil puterea de concentrare!


Multi dintre noi ne confruntam cu lipsa de concentrare, insa aceasta actiune este cauzata de o serie de fatori externi. Oboseala, dar si stresul isi pun foarte repede amprenta pe starea noastra psihica, iar de aici pana la a ne simti lipsiti de orice putere, mai este doar un pas. Iata cum iti poti creste concentrarea!

 
Bea ceai de salvie. Este unul dintre ceaiurile care aduc o serie de beneficii creierului deoarece actioneaza in mod direct cortexului cerebral. Consumul regulat de ceai de salvie te va ajuta sa iti cresti puterea de concentrare, dar si de memorare. O lingurita de planta in 250 ml de apa clocotita. Las-o la infuzat 5 minute si bea 2 cani pe zi.

 
Bea ceai de matcha. Nu numai ca te vei simti mult mai energic, ci iti va creste si puterea de concentrare si iti va fi stimulata memoria. Ceaiul de mathca imbunatateste functiile creierului si ajuta sistemul nervos sa se relaxeze. Pune 2-3 grame de pudra de matcha intr-o jumatate de cana de apa fierbinte, amesteca si toarna si cealalta jumatate de cana de apa. Bea o cana de ceai de matcha pe zi.

 
Bea ceai de chimen. Consumul zilnic de ceai de chimen te ajuta sa iti cresti puterea de concentrare si sa iti stimulezi gandirea creativa. Prepara ceai de chimen din doua lngurite de chimen zdrobite impreuna cu o cana de 250 ml de apa fierbinte. Lasa la infuzat pentru 15 minte si bea ceaiul imediat dupa masa de pranz.

 
Ceai de ginkgo biloba. Estebautura care activeaza circulatia sanguina deoarece actioneaza direct la nivelul creierului. Iti va stimula procesul de concentrare si implicit memoria. Prepara ceai de ginkgo biloba dintr-o lingurita de infuzie si 200 ml de apa clocotita. Lasa la infuzat pentru 10 minute, strecoara si bea. Poti consuma 2-3 cani pe zi de ceai.

 
Bea ceai de menta. Menta este recunoscuta deja pentru propretatile sale. Ceaiul de menta este ideal pentru stimularea functiilor cerebrale si chiar pentru inlaturarea durerilor de cap. Pregateste o lingurita de menta si o cana de 200 ml de apa fierbinte. Lasa la infuzat pentru 10 minute si poti consuma 2 cani de ceai pe zi.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0