Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Modele de pantofi care nu se mai poarta toamna asta

de Sunt Fericita la 2018-10-29
Modele de pantofi care nu se mai poarta toamna asta
Chiar daca te-ai indragostit de o pereche de pantofi si o porti aproape cu orice ocazie, iata ca a venit momentul sa renunti la ea. Tendintele din aceasta toamna ne obliga sa renuntam la cateva modele de incaltaminte in acest sezon. Iata care sunt acestea!


Pantofi care nu se mai poarta in 2018

Femeile iubesc pantofii si oricat de multe perchi ar avea, tot nu se opresc din a-și mai cumpara si alte modele. Insa, sunt momente cand trebuie sa renuntam la anumite perechi de pantofi, chiar daca au o stare fizica foarte buna si sunt comozi. Tendintele din aceasta toamna ne spun care este incaltamintea care nu se va mai purta anul acesta!
 
Pantofii cu platforma. Chiar daca sunt un model clasic de pantofi, acestia isi pierd din valoare, iar in aceasta toamna, nu este deloc indicat sa ii porti. Pantofii cu platforma s-au purtat foarte mult timp, insa acum nu mai sunt recomandati pentru nicio tinuta. Sunt inlocuiti cu pantofii stiletto, mult mai eleganti si usor de asortat oricarei tinute.
 
Adidasi cu platforma. Chiar daca s-au purtat in exces, adidasii cu platforma au iesit de mult timp din peisaj si chiar nu mai sunt indicati sa ii porti. Au fost purtati in exces de femeile scunde de inaltime, tocmai datorita avantajului pe care il ofereau. Cand vrei sa porti adidasi, incearca acele modele de adidasi clasici si mai ales in nuante neutre deoarece se asorteaza usor oricarei tinute. 
 
Incadram aici, la incaltaminte care nu se mai poarta, si pantofii stil Oxford cu platforma, dar si ghetele cu platforma, carora trebuie sa le spunem adio pentru ca nu mai este de mult vremea lor. Ghetele cu platforma le poti inlocui cu o pereche de bocanci cu talpa groasa, in timp c pantofii cu platforma ii inlocuiesti lejer cu orice alta pereche de pantofi cu toc.
 
Sandalele gladiator. Desi au fost un element cheie al tinutelor din aceasta vara, sandalele gladiator nu  mai au loc in tendintele toamnei. Daca iti doresti sa porti in continuare sandale, mai ales la evenimentele care impun acest lucru, atunci alege un model nude cu toc subtire ori cu un toc mai gros, care cu siguranta te vor ajuta sa iesi in evidenta. Da, sandalele continua sa se poarte toamna, chiar si iarna, daca este un dress-code impus.
 
Incaltamintea decupata in fata. Fie ca vorbim despre incaltamintea cu toc sau talpa, acest model de pantofi nu mai este tocmai recomandat in acest sezon. Incearca sa le inlocuiesti cu o pereche de pantofi intregi sau sandale, in functie de tinuta pe care o adopti.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0