Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Modele de pantofi la moda in primavara 2019

de Sunt Fericita la 2019-03-11
5 Modele de pantofi la moda in primavara 2019
Pentru ca primavara s-a instalat deja este momentul sa ne facem ordine in gardeorba si sa scoatem in fata pantofii de primavara. Trebuie sa te asortezi cu vremea de afara, asa ca iata ce pantofi sunt in tendinte in anul 2019!


Pantofi pentru primavara 2019
 

Pantofii potriviti ii alegi in functie de ziua si evenimentul la care participi. Este evident faptul ca nu poti merge la birou intr-o pereche de pantofi cui pe care ii porti la un eveniment de seara. O alegere nepotrivita iti poate da mari batai de cap, atat din punct de vedere al confortului, cat si al infatisarii. Din acest motiv, venim cu cateva recomandari si iti spunem care sunt modelele de pantofi care se vor purta primvara aceasta.
 
Saboti decupati. Designerii celebri deja si-au prezentat colectiile de primvara-vara, iar peste tot vezi numai saboti decupati. Fac furori in tinutele elegante, dar si in tinutele sport-casual. Nuantele calde in culoarea untului sunt cei mai cautati deoarece sunt in masura sa scoata in evidenta orice tinuta. Sabotii decupati in fata sunt comozi, eleganti si ideali pentru orice moment al zilei.
 
Saboti cu varf ascutit. Ramanem tot la saboti si ii facem cunoscuti pe cei cu varf ascutit. Sunt propunerea eleganta a designerilor pentru zilele pline la birou deoarece sunt comozi datorita tocului mic. Sabotii cu varf ascutit se potrivesc de minune la pantalonii office si la blugi, dar si la fustele vaporoase de vara.
 
Pantofii Mary Jane. Sunt modelul de pantofi care iti evidentiaza cel mai bine o tinuta eleganta si feminina. Pantofii propusi de casa de moda Chanel fac deja furori pe retelele de socializare deoarece sunt extrem de potriviti pentru tinutele formate din fuste scurte ori pantaloni scurti.
 
Sandalele versatile. Poate considerate urate la o prima vedere, sandalele versatile pe care tot Chanel le propune sunt cele care se poarta atat toamna cu o pereche de sosete, cat si vara intr-o multime de tinute. Sunt elegante intr-o tinuta cu stil, dar si confortabile pentru o zi intreaga. 
 
Sandale cu pene. Recomandate in special pentru tinutele elegante si evenimentele speciale de seara, sandalele cu pene sunt accesoriul care te vor scoate din anonimat. Chiar daca nu sunt atat de practice deoarece nu le poti purta la orice tinuta, sandalele cu pene sunt la moda in primavara anului 2019.
 
Ghete pentru drumetii. Pentru ca primavara este sezonul cu schimbari bruste de temperatura, nu puteam uita nici despre ghetele de drumetii. Sunt simple, dar cu detalii de efect si reusesc sa se potriveasca perfect cu orice tinuta de primavara. Sunt ideale pentru zilele ploaioase de primavara, dar si pentru zilele cand ai multe drumuri de facut.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.78 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0