Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu imprumuta niciodata bani de la prieteni sau familie

Nu imprumuta niciodata bani de la prieteni sau familie
Cred ca avem nevoie de o scurta recapitulare a ceea ce inseamna notiunea de familie si prieteni pentru tine – si ceea ce insemni tu pentru ei. Prietenii: ? tin la tine ? te iubesc ? te sustin ? te cultiva ? te ajuta ? te sfatuiesc – si primesc sfaturi ? te alina ? se simt bine cu tine ? sunt alaturi de tine. Nimic din lista de mai sus nu implica: ? sa te imprumuti de la ei ? sa furi de la ei ? sa-i pacalesti. Spus mai pe sleau, este o dovada de proasta crestere sa imprumuti de la prieteni si familie. Se creeaza mult prea multe probleme si agende. Provoaca resentimente, acuzatii si suspiciuni. Se pun in pericol relatii importante. Nu face asta. In afara de asta, prietenii si familia nu sunt surse adecvate de imprumuturi fiindca nu sunt autorizati pentru asta. Nu vorbesc aici de sume mici ca sa faci cinste, ci de sume semnificative – cat de mari sunt depinde de situatia ta... Ai nevoie de licenta ca sa fii broker de credite (serios vorbind...) si daca imprumuti de la prieteni (sau ii imprumuti tu pe ei), nu vei avea nicio solutie juridica daca se intampla ceva grav – si se va intampla, fiindca ouale tot oua raman. Stiu ca din punct de vedere tehnic poti incheia acorduri adecvate si toate cele aferente, dar chiar si atunci, si chiar daca ti se percep dobanzile aferente, tot periculos ramane. Daca nu reusesti sa le dai banii inapoi – din cauza unor circumstante dincolo de controlul tau, desigur – risti sa le pierzi prietenia, ceea ce pentru tine inseamna mult mai mult decat imprumutul in sine. Singura exceptie in acest caz este atunci cand familia si prietenii doresc sa investeasca in, sa zicem, o afacere pe care o incepi si cand respectivii inteleg perfect ca, precum orice investitie, este posibil sa nu existe un profit si ca investitia este supusa riscurilor obisnuite. Ceea ce nu-ti poti permite este producerea unei fisuri daca lucrurile nu merg. Familia si prietenii sunt prea importante pentru asta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0