Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Poti grabi cresterea parului?

de Sunt Fericita la 2021-04-01
Poti grabi cresterea parului?
Nu iti place cum te-ai tuns sau te-a dezamagit rezultatul? Vrei pur si simplu par lung mai repede? Iata ce poti face pentru a obtine ceea ce-ti doresti in mod gratuit, fara sa dai banii pe tot felul de tratamente.


Iata cateva solutii pentru a incuraja cresterea mai rapida a parului. 

Consuma alimente ce contin betacaroten
Ca sa te bucuri de un par furmos e musai sa ai o alimentatie sanatoasa, motiv pentru care iti propunem sa mananci legume verzi si galben, dar si fructe portocalii si rosii, intrucat sunt o sursa excelenta de betacaroten. Nici proteinele nu trebuie sa lipseasca din dieta, astfel ca e bine sa mananci alimente bogate in soia, intrucat vor intari firul de par si va spori cresterea lui.
 
Spala-ti parul rar
Sa-ti speli parul in fiecare zi ca sa creasca e o mare greseala pe care o poti face. Cel mai bine e sa faci asta la cateva zile, pentru a preveni uscarea parului. De asemenea, nu sunt recomandate tratamentele chimice, precum permanent, decolorare ori vopsiri dese, intrucat afecteaza foliculul parului si incetinesc procesul de crestere.
 
Renunta la fumat
Fumatul, alcoolul, cafeaua si chiar bauturile racoritoare carbogazoase ingreuneaza metabolismul, diminuand inclusiv potentialul de crestere al parului.
 
Ca sa-ti creasca parul este indicat sa-ti masezi scalpul cat mai des si sa iei vitamine, intrucat aceste suplimente vor conferi organismului tau nutrientii de care are nevoie pentru a functiona optim si, in acelasi timp, va spori cresterea firului de par. Chiar si mastile naturale pot avea efecte benefice asupra parului tau, motiv pentru care iti recomandam sa-l rasfeti cu ingrediente naturale, pe care le gasesti in casa.

Noi iti tinem pumnii! Nu uita sa zambesti astazi! 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.45 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0