Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 sfaturi pentru ca parul tau sa creasca repede

de Camelia Diaconu la 2020-08-20
7 sfaturi pentru ca parul tau sa creasca repede
Un par lung si stralucitor creste cu mult mai repede daca este si sanatos. Iar daca iti doresti un par lung, atunci trebuie sa il ajuti cu cateva mici artificii. Iti spune cateva secrete pe care sa le pui in practica si te vei bucura de rezultate in scurt timp.


Cum faci sa iti creasca parul mai repede

Chiar daca ai auzit de multe ori si nu mai crezi ca tunderea frecventa a varfurilor te va face sa iti creasca parul, de fapt, acest mit este perfect adevarat. In momentul in care iti tunzi varfurile despicate, vei preveni ruperea firelor de par si acesta devine mult mai puternic. O data tuns, vei avea senzatia ca parul creste mult mai repede deoarece varfurile arse care se rup reduc din lungimea parului.
 
Evita sa il vopsesti blond. Daca ai o nuanta de par inchisa la culoare, trecerea la una mult prea deschisa nu face altceva decat sa iti atace firul de apr. Cuticula, dar si stratul exterior al parului sufera in urma decolorarii, iar parul este mult mai aspru, deteriorat si lipsit de stralucire.
 
Foloseste uleiuri naturale. Cumpara uleiuri naturale care au efect hidratant si protector asupra parului. Foloseste o perie si piaptana parul de la radacina pana la varfuri pentru a stimula circulatia sanguina, dar si pentru a intinde uniform uleiul de par. 
 
Adopta o dieta sanatoasa. Ar trebui sa stii ca tot ce mananci sau bei are un impact puternic asupra parului. Nu doar produsele de ingrijire sunt baza unui par sanatos, ci si nutrientii si proteinele pe care Ie oferi organismului. Trebuie sa il stimulezi in mod frecvent, iar pentru a face asta ai nevoie de o alimentatie care sa contina proteine, vitamine, aminoacizi minerale, zinc, fier, omega 3.
 
Nu folosi in exces aparatele de coafat. Chiar daca iti place cum ti se aseaza parul dupa ce il indrepti cu placa de par, evita sa folosesti atat de des produsele termice. Acestea functioneaza numai cu temperaturi inalte care ataca structura firului de par. Daca este nevoie sa folosesti, pentru diferite evenimente, cel mai bine ar fi sa setezi o temperatura mai mica si sa folosesti produse speciale pentru protectia termica.
 
Nu iti spala parul in fiecare zi. Daca iti samponezi parul zilnic nu vei face altceva decat sa iti elimini uleiurile naturale pe care parul le are. In schimb, daca iti vei spala parul de 3 ori pe saptamana, atunci uleiurile naturale de la nivelul scalpului au capacitatea de a repara si de a hidrata firul de par.
 
Ia suplimente speciale pentru par. Pe langa alimentatie, poti sa consumi si cateva suplimente speciale pentru cresterea parului. Acestea au in compozitie vitamine precum biotina, vitamina C, dar si grupul de vitamine B care sustin cresterea parului.

Afla aici si cum sa iti ingrijesti parul gras!

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0