Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Remediul Feng Shui pentru zodia ta!

de Sunt Fericita la 2022-01-26
Remediul Feng Shui pentru zodia ta!
Teoriile asiatice cu privire la calitatea vietii s-au concentrat in conceptul Feng Shui care, tradus mot-a-mot, inseamna vant si apa - doua elemente de baza pentru sustinerea vietii. De-a lungul anilor aceste teorii s-au testat, aplicat si finisat astfel incat oamenii sa beneficieze si de alte tipuri de tratament pentru anumite probleme care nu implica vizita unui medic specialist. De aceea, Feng Shui a devenit tot mai popular si noi ti-am pregatit mai jos remediul specific Feng Shui pentru zodia ta in 2022!


Feng Shui a fost practicat de cel putin 3 000 de ani, desi simbolurile si filosofia care le include sunt mai recente.
 
In Romania, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la serviciile oferite de consultati Feng Shui, reusind sa treaca de barierele culturale si religioase, fiind impulsionati de rezultatele oamenilor de afaceri din China, Singapore, Hong Kong sau USA. Unul dintre cei mai cunoscuti utilizatori ai acestui fenomen este insusi Donald Trump. Sotia sa, Melania, a fost cea care a promovat in sanul familiei fostului presedinte american aceste tehnici usor de pus in practica.
 
Principiile feng shui sunt considerate de bun simt de catre romani, mai ales pentru ca ele isi gasesc corespondentul si in traditia autohtona. De exemplu, romanii considera ca daca iti lasi geanta/portofelul pe jos, vei pierde banii. La fel considera si practicantii de feng shui care explica fenomenul folosind teoria celor 5 elemente:
  • banii sunt reprezentati de elementul apa iar geanta/portofelul este casa banilor;
  • pe jos, daca lasi geanta, este pamantul ce reprezinta elementul care distruge apa.
 
Chiar si in Romania se vorbeste adesea despre cum te simti intr-un loc public, intr-un apartament sau la locul de munca. De cele mai multe ori, atunci cand te simti bine, se spune ca locul acela are o energie pozitiva. Dar, nu toti romanii stiu ca energia pozitiva se poate transforma in energie negativa in timp, daca nu sunt aplicate regulile feng shui.
 
remediu zodii feng shui
 
Prin urmare, iata ce remedii Feng Shui poti aplica pentru zodia ta astfel incat sa obtii rezultatele dorite fara nicio teama de eroare!
 

Zodia ta si remediul Feng Shui

 
Exista numeroase legende si mituri cu privire la zodiacul chinezesc.Cele doisprezece animale ce apar ca semne ale zodiacului chinezesc sunt: sobolanul, bivolul, tigrul, iepurele, dragonul, sarpele, calul, oaia (capra), maimuta, cocosul, cainele si porcul. Este desigur o combinatie neobisnuita de animale, iar ordinea lor in Horoscopul chinezesc reprezinta un subiect al nenumaratelor istorii si legende din mitologia chineza.
 
Remediu Feng Shui pentru zodia Sobolan
Daca zodia ta corespunde celei Sobolan, atunci in 2022 exista sanse serioase sa ai probleme cu sanatatea (nu grave!) si vor aparea cheltuieli neasteptate. Exista remedii, din fericire!
 
In sectorul nativilor Sobolan se afla Steaua Norocului sau Steaua Victoriei. Asadar, este esential ca acestia sa amplaseze Statueta cu Calul Celest si Steagul Victoriei in sectorul de Nord pentru a activa energiile de noroc pe planul financiar si a dobandi puterea si curajul pentru a trece peste orice obstacol. Si alte amulete cu Steagul Victoriei sunt la fel de benefice.
 
Sobolanii nu ar trebui sa uie de protectia impotriva energiilor de boala. Remediile principale pentru sanatate in acest an pentru Sobolani sunt Amuletele cu Wu Lou cu Cocorul Vesel.
 
Le gasesti doar AICI!
 
Remediu Feng Shui pentru zodia Bivol
Anul 2022 iti va zimbi din punct de vedere financiar, dar ai nevoie de ajutor la capitolul sanatate. Principalele remedii pentru sanatate in acest an pentru Bivoli sunt amuletele cu Forta Vietii.
 
Nativii trebuie sa se asigure ca atrag succesul cu Statueta cu Calul Celest si Steagul Victoriei si sa-si consolideze abundenta cu un remediu Feng Shui cu Floarea Vietii.
 
Le gasesti doar AICI!
 
Remediu Feng Shui pentru zodia Tigru
Nativii din zodia Tigru vor avea un an promitator din punct de vedere al prosperitatii, dar cu toate acestea trebuie sa aiba grija sa-si controleze cheltuielile. De asemenea, se vor confrunta cu o sanatate emotionala slabita.
 
In sectorul nativilor Tigru se afla Steaua Prosperitatii. De aceea, este esential ca acestia sa amplaseze Statueta cu Vaca Sacra a Resurselor pe biroul de la locul de munca pentru a atrage norocul prosperitatii pentru toata familia. La fel de benefice pentru a atrage energiile de prosperitate si a fi protejat importiva saraciei sunt si alte amulete cu Vaca Sacra.
 
In 2022, pentru un an prosper, lipsit de obstacole si nenorociri, Tigrii trebuie sa castige spirjinul lui Tai Sui. De aceea este necesar ca Tigrii sa poarte imaginea lui Tai Sui sub diferite forme. Pot alege  Amuleta de protectie Tai Sui 2022, un Card Tai Sui pentru anul 2022 sau un Abtibild sticker cu placa Tai Sui 2022 pentru a inlatura orice energii negative pe parcursul anului.
 
Remediu Feng Shui pentru zodia Iepure
Anul acesta nativii Iepure au un potential ridicat de succes in cariera si afaceri, multi vor prospera si vor avea noroc de bani, vor aparea multe oportunitati.
 
Pentru a se folosi de avantaje trebuie sa actioneze si sa amplifice forta vitala
 
Steaua certurilor se afla in sectorul nativilor Iepure. Este important ca acestia sa poarte Amuleta cu marul pacii si al armoniei 2022 pentru protejarea relatiilor cu familia, prietenii sau colegii de munca. De asemenea, si alte amulete cu marul pacii sunt la fel de potrivite.
 
E bine sa nu intrati in conflicte, sa evitati certurile si sa va feriti de barfe si tradari si sa purtati amulete sau carduri cu Kuan Kung pentru a fi feriti de oameni rau intentionati.
 
Nativii Iepure care cauta dragostea sau vor sa isi intareasca legatura cu partenerul au nevoie de Abtibildul cu Sobolan albastru si Floare de Piersic in sectorul de Nord al dormitorului sau alte remedii de iubire care ii feresc de infidelitati si le consolideaza relatia.
 
Remediu Feng Shui pentru zodia Dragon
Nativii din zodia Dragon au un potential imens de succes cu noroc sporit in relationare, insa pe planul sanatatii necesita remedii si protectie.
 
Este esential ca nativii Dragon sa poarte Amuleta cu Crapul Dragon pentru educatie si invatatura – crapii dragon sau sa amplaseze in casa Statueta cu Crap la Poarta Dragonului pentru a activa energiile de pentru cariera si succes, deoarece Steaua EducaČ›iei se afla in sectorul acestora. Cardul pentru talent si creativitate este la fel de benefic pentru debolocarea talentelor si abilitatilor.
 
Deoarece nativii Dragon trebuie sa fie protejati pe planul sanatatii, Amuleta Forta Vietii este remediul principal pentru sanatate in acest an, impreuna cu remediile Wu Lou cu Cocorul Vesel.
 
Pentru ca Dragonii sa atraga energiile de bunastare si noroc din abundenta, acestia trebuie sa aiba in casa Statueta cu Dragonul de Pamant – Dragonul Magic Auriu sau sa poarte o Amuleta cu Dragonul de Pamant.

zodii feng shui 2022
 
Remediu Feng Shui pentru zodia Sarpe
In sectorul nativilor Sarpe se afla Steaua Dragostei si Educatiei. De aceea, este esential ca acestia sa activeze energiile de dragoste cu Amuleta cu cocos si marul dragostei si Amuleta cu cocos si ametist.
 
Pentru imbunatatirea relatiei cu partenerul si prevenirea conflictelor la locul de munca, se recomanda Amuleta cu marul cosmic impotriva conflictelor.
 
Pentru succes la invatatura si la examene este recomandata Amuleta cu Crapul Dragon pentru educatie si invatatura, Statueta cu Crap la Poarta Dragonului, La fel de benefic pentru cei care vor sa exceleze si sa se faca remarcati este si Cardul pentru talent si creativitate 2022 si Abtibildul sticker cu Manjushri.
 
Remediu Feng Shui pentru zodia Cal
Acesti nativi vor avea parte de succes doar cu daca raman concentrati pe obiectivele lor. Si pe planul sanatatii trebuie sa fie precuti deoarece exista un posibil pericol de accidente.
 
In sectorul nativilor Cal se afla Steaua Multiplicatoare a Norocului. Este necesar ca acestia sa activeze succesul cu Amuleta cu Cal de vant rosu si Steagul Victoriei pentru succes sau un Abtibild sticker cu Cal de vant si Stegul Victoriei pentru succes. Acestea vor energiile de bogatie asupra casei si familiei si vor amplifica norocul si reusita in cariera.
 
Nativii acestei zodii au nevoie de amplificarea norocului cu ajutorul Amuletei Constelatiei cu Phoenix Purpuriu. Aceasta ii va ajuta sa treaca cu usurina peste perioadele grele, dar si sa li se recunoasca eforturile de la locul de munca.
 
Remediu Feng Shui pentru zodia Oaie
In sectorul nativilor Oaie se afla Steaua Bolii, de aceea este esential ca acestora sa nu le lipseasca un Wu Lou cu Cocor Vesel. Un alt remediu la fel de benefic pentru protectia impotriva energiilor de boala este Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou, Cocori si Frunze de Gingko.
 
Energia lor si forta mentala vor avea de suferit in 2022. Asadar, este esential un remediu Feng Shui cu Forta Vietii care sa le echlibreze energiile si sa le sporeasca increderea, productivitatea si forta. 
 
Pentru a activa norocul si bunastarea, nativii Oaie au nevoie de un remediu cu Copacul dorintelor si al prosperitatii auriu. La fel de benefice sunt si alte remedii cu Copacul prosperitatii.
 
Remediu Feng Shui pentru zodia Maimuta
Nativii Maimuta sunt afectati de Steaua 2, Steaua Bolilor, astfel sanatatea este subreda si trebuie acordata mare grija sanatatii si purtarea remediilor pentru sanatate precum Medicine Buddha sau Wu Lou.
 
Maimuta este afectata si de Tai Sui, de aceea anul acesta trebuie sa aiba remedii care sa il imbuneze pe acesta fie card, fie abtibild, amuleta sau placa pentru casa.
 
Se anunta a fi un an bun pentru prosperitate si bani, succes in cariera. Vor aparea multe oportunitati si castiguri neasteptate. Totusi este necesara putina atentie la cheltuieli si evitarea pierderii banilor si risipa cu amuleta lacatul banilor sau cu Amuleta de succes si prosperitate cu 5 monezi.
 
Remediu Feng Shui pentru zodia Cocos
In sectorul nativilor Cocos se afla Steaua 7, Steaua Pierderii, de aceea este esential ca acestia sa aiba o amuleta de protectie impotriva jaurilor si furturilor cu Elefant si Rionocer sub forma de card, placa, statueta sau abtibild.
 
Pentru a atrage energiile de prosperitate este recomandata Amuleta cu Copacul dorintelor si al prosperitatii cu opt mere rosii sau alte remedii cu Copacul prosperitatii sunt benefice.
 
De asemenea, nativii Cocos trebuie sa se protejeze impotriva tradarilor cu amuletele de protectie impotriva tradarii cu Kuan Kung.
 
Nativii Cocos care sunt in cautarea dragostei sau vor sa-si intareasca legatura cu partenerul pot activa norocul dragostei cu Abtibildul cu Cal Rosu si Floare de Piersic amplasat in zona de Sud a casei sau dormitorului, cat si cu cat si oricare alt remediu Feng Shui cu Cal Rosu.
 
Remediu Feng Shui pentru zodia Caine
Steaua Favorabila a Cerului se afla in sectorul nativilor Caine. Un activator puternic pentru Steaua Cereasca 6 care va aduce noroc din abundenta in casa este Amuleta cu Dragonul de Pamant – Dragonul Magic Auriu. Pentru potentarea energiilor de noroc sunt potrivite si Amuleta cu Ceainic cu Calul Celest 2022 si Farfuria (placheta) activatoare a energiei celeste.
 
Nativii acestei zodii nu ar trebui sa uite de remediile pentru sanatate. In acest an, principalele remedii sunt Amuletele Forta Vietii si Wu Lou cu Cocorul Vesel.
 
In viata nativilor s-ar putea sa apara noi mentori care ii va ajuta sa gaseasca oportunitati extraordinare. Acestia trebuie sa poarte Cardul cu amuleta pentru succes, imparatul de jad, activatorul divin, IMPARATUL JADE sau Amuleta pentru succes, imparatul de jad, activatorul divin pentru a atrage oamenii care le va pava calea spre succes.
 
Pentru dizolvarea energiilor negative din casa care atrag boala si pierderi, este importanta folosirea unei amulete cu energia Yang. 
 
Remediu Feng Shui pentru zodia Mistret
Nativii Mistret vor avea un an mai bun din punct de vedere financiar si cu multe oportunitati, mai ales cei care activeaza in mediul de afaceri.
 
Prietenul secret al nativilor este Tigrul, conducatorul anului 2022. De aceea, se recomanda o amuleta cu Tigru sau cardul cu aliatii zodiacali. Deoarece aliatii Tigrilor sunt nativii Oaie si Iepure sunt benefice si amuletele cu Iepure si amuletele cu zodia Oaie
 
Pentru a contracara energiile Stelei 7 steaua furturilor materiale si intelectuale si pentru a fi protejati de jafuri si violente se recomanda Placa Antiefractie cu paznicii usii si Amuleta de protectie a noptii.
 
Impotriva tradarilor se recomanda Amuletele impotriva tradarilor Kuan Kung, Acestaii vor proteja pe nativi si  impotriva dusmanilor de tot felul, de concurenta neloiala si de competitori necinstiti.
 
Anul acesta mistretii au nevoie de o amuleta Tai Sui, un card sau un sticker cu Tai Sui sau place de protectie cu acesta 
 
Amuleta cu scorpion este esentiala pentru a contracara energia casei Yin.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre feng shui

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0