Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 plante care atrag energiile pozitive

de Alina Ilie la 2021-06-08
7 plante care atrag energiile pozitive
Plantele de interior atrag dragostea, bucuria si prosperitatea. Pe langa faptul ca ofera o nota de prospetime in locuinte, atrag energiile pozitive si ne ofera o senzatie de bunastare in fiecare zi. Iata 7 plante care au proprietati magice:


Iasomie

Iasomia aduce fericire si prosperitate in relatia de cuplu. Mirosul acestei plante este cunoscut pentru faptul ca imbunatateste dispozitia si are proprietati de calmare. Prezenta acestei plante in locuintele noastre ne va aduce o senzatie de confort si calm.

Rozmarin

Rozmarinul are proprietati medicinale si de asemenea, atrage iubirea, bucuria si prosperitatea! Are un miros placut si te ajuta sa te odihnesti mai bine noaptea. Este cunoscut pentru faptul ca alunga ghinionul si invidia.

Cactus

Despre cactus este bine sa stii ca este un bun purificator al aerului, contracareaza energiile negative si absoarbe energia electromagnetica generata de aparatele electrocasnice. Planta este excelenta pentru ca te ajuta sa te eliberezi de sentimentele negative.

Menta

Despre menta se spune ca mareste flexibilitatea mentala, ofera un sentiment de bunastare si atrage prosperitatea. In plus, mirosul sau placut asigura un somn odihnitor.

Bambus norocos

Este un bun purificator al aerului, promoveaza energia pozitiva, alunga sentimentele de invidie si gelozie. Specialistii Feng Shui sustin ca iti va schimba in bine dispozitia.

Aloe vera

Aloe vera are proprietati uimitoare pentru sanatate, atrage energie pozitiva, bogatia si prosperitatea. In plus, este recunoscuta pentru proprietatile antiseptice si antibacteriene.

Crizanteme

Deosebit de frumoase, crizantemele promoveaza o stare de bine. Acestea nu ar trebui sa lipseasca din incaperile in care este mereu prezenta o stare tensionata, mai ales ca absoarbe energiile negative si purifica aerul.

Sursa: www.healthyfoodstar.com
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata Unul din cei mai recunoscuti doctori...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 65 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre energie pozitiva

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iasomie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre plante de interior

Cele mai citite articole

Candidoza vaginala este o infectie cauzata de ciuperca Candida albicans. Conform Organizatiei ...
Cu stilul de viata agitat si presiunile zilnice, activitatea fizica poate fi adesea pusa in plan ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0