Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei deosebite de cadouri pentru femeile dragi din viata ta

de Sunt Fericita la 2022-06-23
5 idei deosebite de cadouri pentru femeile dragi din viata ta
Sa alegi cadoul potrivit pentru una dintre femeile speciale din viata ta iti poate da, de multe ori, batai de cap. Fie ca vorbim despre mama, bunica, sora sau prietena, darul ales trebuie sa fie pe placul lor si, in cazuri ideale, sa fie si util. Fii fara griji! Citeste randurile urmatoare si vei scapa de momentele in care, poate, te afli in pana de idei.


1. Bijuterii delicate
 
Cele mai multe femei indragesc bijuteriile si accesoriile pentru corp, asa ca poti opta pentru acest tip de cadou. Ca sa faci din el unul cu adevarat deosebit, te poti orienta catre o varietate de pietre semipretioase purtatoare de noroc. Pe langa aspectul aparte pe care il au, acestea pot fi folosite atat pentru lanturi, coliere sau bratari, cât si pentru inele ori cercei.  
 
Faptul ca sunt purtatoare de noroc poate reprezenta o ocazie buna sa afli povestea din spatele pietrelor semipretioase. I-o poti spune celei care va primi cadoul, pentru a-i arata cat de importanta este pentru tine. 
 
2. Statuete decorative Feng Shui 
 
Femeile sunt incantate, de regula, de obiectele mici și speciale pe care le primesc cadou. Alege sa ii oferi în dar statuete decorative din spectrul Feng Shui pe care le poate amplasa in locurile in care isi petrece cel mai mult timp (fie acasa, fie la birou). 
 
Acestea au cate o semnificatie aparte in functie de animalul, obiectul sau mix-ul de elemente pe care il prezinta. Unele sunt aducatoare de noroc, altele de bogatie sau dragoste, iar altele pur si simplu stimuleaza energiile pozitive din viata celui care le detine. 
 
3. Busole elegante
 
Busolele au avut mereu o semnificatie aparte, acestea fiind deopotriva un accesoriu pentru locuinta, cat si un instrument pentru indicarea directiei. Poti alege sa ii oferi femeii speciale din viata ta o busola de perete care sa ii aminteasca ca este pe drumul cel bun atunci cand face alegeri dificile. 
 
Atunci cand ii oferi accesoriul, ii poti scrie si cateva randuri in care sa ii amintesti cat de importanta este increderea in sine si ca este esential sa nu se abata de la drum, in ciuda obstacolelor care pot aparea. 
 
4. Uleiuri esentiale de aromaterapie
 
Daca deja va cunoasteti de foarte multi ani si ai incercat toate tipurile de cadouri, poti apela la un set de aromaterapie cu care este foarte dificil sa dai gres. Acestea sunt destinate relaxarii profunde si sunt folosite inca din cele mai vechi timpuri ca metode alternative in medicina curativa. 
 
Alege din diversele arome de uleiuri esentiale in functie de preferintele sau problemele pe care stii ca le ale femeia speciala careia vrei sa ii oferi un cadou. Mai mult, sunt disponibile pe piata si diverse accesorii pentru aromaterapie sau produse auxiliare, precum conuri ori betisoare parfumate.  
 
5. Mulaje ceramice 
 
Daca femeia careia urmeaza sa ii oferi un cadou este o impatimita a decoratiunilor inedite, ii poti oferi un mulaj ceramic. Poti opta pentru diverse forme si modele prestabilite, dar ai si posibilitatea de a apela la cineva care le manufactureaza. 

De asemenea, unele dintre cele mai cautate obiecte de acest tip sunt fântânile cu fum. Acestea pot avea diverse întrebuințări, de la cele aromaterapeutice, până la cele decorative, fiind obiecte de efect. 
 
Ia in considerare ideile de mai sus atunci cand vrei sa ii oferi un cadou deosebit unei femei importante din viata ta. Desi gestul in sine este special, aceasta va aprecia foarte mult si detaliile pe care le-ai luat in seama. Mult succes! 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0