Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Royksopp concerteaza in premiera in Romania, la B'Estfest Summer Camp

Royksopp concerteaza in premiera in Romania, la B'Estfest Summer Camp
Duoul norvegian Royksopp, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate nume ale scenei electro internationale, va concerta, in premiera in Romania, la B'Estfest Summer Camp. Royksopp vor concerta la Bucuresti pe 7 iulie, in cea de-a doua zi a festivalului, alaturi de Selah Sue, Milow, Trolley Snatcha, Obituary si Mala Vita.


Duoul de muzica electronica, originar din Norvegia, compus din Svein Berge si Torbjorn Brundtland, s-a infiintat in 1998, aceeasi formula pastrandu-se pana in prezent. Dupa ce au experimentat mai multe stiluri ale muzicii electronice, in 2001 cei doi au lansat primul album, "Melody A.M.", abordand un mix unic de sonoritati, de la ambient si downtempo, la synth-pop si chiar soul-funk. Albumul a fost declarat de publicatia norvegiana "Verdens Gang" drept cel mai bun album al deceniului si a fost inclus de "The Guardian" in lista celor "1000 de albume pe care trebuie sa le asculti inainte de a muri".

Royksopp a devenit rapid unul dintre cele mai premiate nume ale Scandinaviei, trupa castigand de-a lungul timpului nu mai putin de sapte trofee Spellemann - prestigioasele premii ale industriei muzicale norvegiene.

Printre concertele memorabile ale trupei se numara si cele sustinute ca headliner al unor festivaluri precum Big Day Out (Australia), Ultra Music Festival (SUA), Fuji Rock Festival (Japonia), The Chill Out Festival (Emiratele Arabe Unite), EXIT (Serbia), Rock Werchter (Belgia), Roskilde (Danemarca) sau Melt! (Germania).

B'Estfest Summer Camp se va desfasura in zilele de 6, 7 si 8 iulie, in cadrul B'Estfest Park, Tunari, printre artistii confirmati pana in prezent numarandu-se si Garbage, Pulp, Caro Emerald, Skindread, Meshuggah sau Modestep.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in "gasca" de cinci persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre festival

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0