Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce spune pozitia de dormit despre relatia ta

de Viorica Ghinea la 2021-10-27
Ce spune pozitia de dormit despre relatia ta
Un studiu recent realizat de catre Edinburgh International Science Festival a scos la iveala faptul ca orice schimbare care are loc intre doi parteneri se observa imediat si in pozitia lor de dormit. Asadar, iata ce spune modul in care dormi despre relatia pe care o ai!


Ce dezvaluie pozitia de dormit despre tine si cel drag


Pozitia “luna de miere”

Partenerii care dorm imbratisati fata in fata nu sunt implicati de mult timp intr-o relatie, asa ca simt nevoie sa stea cat mai aproape unul de celalalt. De asemenea, aceasta pozitie mai este populara si in randul cuplurilor care se iubesc mult.


Pozitia “Dialogul”

Dormi fata in fata cu partenerul tau, dar nu va atingeti? Inseamna ca aveti o legatura speciala, dar trebuie sa petreceti mai mult timp impreuna si sa comunicati mai eficient.


Pozitia “privirea admirativa”

Aceasta este pozitia partenerilor care se privesc tantru in ochi inainte de a adormi. Ambii stau intinsi pe spate, iar femeia se strecoara sub bratul partenerului si adoarme pe umarul lui. Cei care au aceasta pozitie de dormit au o chimie incredibila, fiind dependenti unul de celalalt. Singura problema in cazul lor este ca unul dintre ei renunta mereu la principiile pe care le are in favoarea celuilalt.


Pozitia “rama indragostitilor”

Aceasta pozitie de dormit este asemanatoare cu cea descrisa mai sus. Singura diferenta fiind ca femeia nu doarme pe spate, ci sta cu fata pe pieptul partenerului. Aceasta postura este comuna printre cuplurile carora nu le este teama sa isi deschida sufletul unul in fata celuilalt. Partenerii sunt iubitori si au multa grija de relatia lor, dar barbatul este cel care tinde sa domine.


Pozitia “spate in spate”

Dupa cum spune si numele acestei pozitii de dormit, partenerii dorm spate in spate. Ce spune acest lucru despre o relatie de cuplu? Ei bine, acesta este indiciul care dezvaluie faptul ca cei doi isi respecta spatiul personal. Daca isi ating spatele in timpul somnului, inseamna ca au nevoia constanta de a-l simti pe cel drag aproape de ei. In schimb, daca nu se ating unul de celalalt, inseamna fie ca au probleme in cuplu, fie ca sunt amandoi firi independente ori nu au sentimente puternice.


Pozitia “regele patului”

Unul dintre parteneri obisnuieste sa ocupe tot spatiul din pat, iar celalalt trebuie sa se multumeasca cu “ramasitele”? Ei bine, acesta este o fire egoista, careia ii place sa i se cante in struna mereu si care se gandeste rar la nevoile celuilalt. Atentie daca te afli de latura cealalta. Este evident ca te afli intr-o relatie toxica.


Pozitia “lingura”

Partenerii dorm pe partile laterale ale corpului, iar unul dintre ei sta cu spatele la celalalt, si se tin in brate. Aceasta postura de dormit ofera indicii importante despre starea relatiei. Cei doi au o conexiune speciala, dar partenerul care doarme in spate este dominant in relatie, in timp ce celalalt se bucura ca este protejat si ghidat.


Pozitia “imbratisarea piciorului”

Partenerii carora nu le place sa aiba prea mult contact in timpul somnului, dar care isi ating ocazional picioarele, au incredere unul in altul. Isi ofera libertate unul altuia, se respecta si au niste principii bine inradacinate.


Care este pozitia de dormit care iti caracterizeaza relatia de cuplu?


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.85 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre somn

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie toxica

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0